TÜKD Ankara Şubesi mezuniyet yemeği

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2021 - 07:23, Güncelleme: 23.06.2021 - 07:23
 

TÜKD Ankara Şubesi mezuniyet yemeği

ANKHABER Birey ve toplum odaklı pek çok projeye imza atan ya da destek veren Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Ankara Şubesi başarı bir eğitim sezonunu daha tamamladı. Mezuniyet töreni Eğitim başta olmak üzere sosyal sorumluluk projelerinde aktif yer alışıyla da takdir toplayan TÜKD Ankara Şubesi’nin başarılı Başkanı Handan Çankaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile davetliler, kursiyerler için düzenlenen mezuniyet töreninde buluştu. Başkan’ın konuşması Handan Çankaya konuyla ilgili olarak ANKHABER’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Mezun olan kızlarımıza değerli üyemiz Emel Uslu Atik’in ev sahipliğinde yemek verdik. Böylece 22 kızımızı mezun ettik. Bize üye olarak geri dönmelerini bekliyoruz. Yemeğe Genel Merkez 2. Başkanımız Meral Güler, Yönetim kurulu üyelerimiz Ufuk Yıldırım, Derya İnal, Ceren Coşkuner, Gülay Çağatay, bursiyer kızlarımız ve mezunlarımız katıldı. Teşekkür ve plaket… Müzik eşliğinde yenen yemek hoş sohbete sahne oldu. Müzisyenlere teşekkür edildi, mezunlara çeşitli hediyeler verildi. Kursiyerlerimizi tebrik ediyor bu güzel buluşmaya katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.” Başkan Handan Çankaya ve Genel Merkez 2. Başkanı Meral Güler, toplantıya ev sahipliği yapan TÜSİAV-Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve EUA Vakfı Başkanı iş insanı Emel Uslu Atik’e ev sahipliği için teşekkür plaketi takdim etti.

ANKHABER

Birey ve toplum odaklı pek çok projeye imza atan ya da destek veren Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Ankara Şubesi başarı bir eğitim sezonunu daha tamamladı.

Mezuniyet töreni

Eğitim başta olmak üzere sosyal sorumluluk projelerinde aktif yer alışıyla da takdir toplayan TÜKD Ankara Şubesi’nin başarılı Başkanı Handan Çankaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile davetliler, kursiyerler için düzenlenen mezuniyet töreninde buluştu.

Başkan’ın konuşması

Handan Çankaya konuyla ilgili olarak ANKHABER’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Mezun olan kızlarımıza değerli üyemiz Emel Uslu Atik’in ev sahipliğinde yemek verdik. Böylece 22 kızımızı mezun ettik. Bize üye olarak geri dönmelerini bekliyoruz. Yemeğe Genel Merkez 2. Başkanımız Meral Güler, Yönetim kurulu üyelerimiz Ufuk Yıldırım, Derya İnal, Ceren Coşkuner, Gülay Çağatay, bursiyer kızlarımız ve mezunlarımız katıldı.

Teşekkür ve plaket…

Müzik eşliğinde yenen yemek hoş sohbete sahne oldu. Müzisyenlere teşekkür edildi, mezunlara çeşitli hediyeler verildi.

Kursiyerlerimizi tebrik ediyor bu güzel buluşmaya katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”

Başkan Handan Çankaya ve Genel Merkez 2. Başkanı Meral Güler, toplantıya ev sahipliği yapan TÜSİAV-Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve EUA Vakfı Başkanı iş insanı Emel Uslu Atik’e ev sahipliği için teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.