Teknik direktör rüzgarı

Spor Sahnesi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2020 - 09:38, Güncelleme: 11.11.2020 - 09:38
 

Teknik direktör rüzgarı

Koronavirüs salgını nedeniyle küme düşme uygulamasının kaldırılması sonrası bu sezon 21 takımla oynanan Süper Lig’de teknik direktör değişimleri hızlandı. Fraport TAV Antalyaspor, Trabzonspor, Hes Kablo Kayserispor ve Kasımpaşa’nın ardından Gençlerbirliği de teknik patronu ile yolları ayırdı. Trabzonspor’da gönderilen Eddie Newton’un yerine Abdullah Avcı getirildi. Hes Kablo Kayserispor’da da Bayram Bektaş’ın görevini son verildikten sonra Samet Aybaba ile anlaşmaya varıldı. Fraport TAV Antalyaspor’da ise Tamer Tuna’nın yerine Ersun Yanal ile anlaşma sağlandı. Kasımpaşa’da Mehmet Altıparmak ve Gençlerbirliği’nde Mert Nobre ile yollar ayrılırken, bu kulüpler henüz yeni teknik direktörlerini belirlemedi. Kırmızı-karaları başkent ekibinde, takımı bir süre Gençlerbirliği Sportif Direktörü Mustafa Kaplan’ın çalıştırması bekleniyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle küme düşme uygulamasının kaldırılması sonrası bu sezon 21 takımla oynanan Süper Lig’de teknik direktör değişimleri hızlandı. Fraport TAV Antalyaspor, Trabzonspor, Hes Kablo Kayserispor ve Kasımpaşa’nın ardından Gençlerbirliği de teknik patronu ile yolları ayırdı.

Trabzonspor’da gönderilen Eddie Newton’un yerine Abdullah Avcı getirildi. Hes Kablo Kayserispor’da da Bayram Bektaş’ın görevini son verildikten sonra Samet Aybaba ile anlaşmaya varıldı.

Fraport TAV Antalyaspor’da ise Tamer Tuna’nın yerine Ersun Yanal ile anlaşma sağlandı.

Kasımpaşa’da Mehmet Altıparmak ve Gençlerbirliği’nde Mert Nobre ile yollar ayrılırken, bu kulüpler henüz yeni teknik direktörlerini belirlemedi.

Kırmızı-karaları başkent ekibinde, takımı bir süre Gençlerbirliği Sportif Direktörü Mustafa Kaplan’ın çalıştırması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.