“Sevgi Çiçeği İstişare Grubu” Gölbaşı’nda toplandı

Güncel 19.08.2023 - 10:05, Güncelleme: 19.08.2023 - 12:31
 

“Sevgi Çiçeği İstişare Grubu” Gölbaşı’nda toplandı

Ayrışmayı değil birleşmeyi misyon edinmiş olan “Sevgi Çiçeği İstişare Grubu”nun bu ayki toplantısı, Ankara’nın tanınmış iş insanlarından Mustafa Erkılıç’ın Gölbaşı’ndaki evinin bahçesinde yapıldı.
ANKHABER Adını Gölbaşı ve Ankara’nın endemik türü olan ‘Sevgi Çiçeği’nden alan “Sevgi Çiçeği İstişare Grubu” mensupları bir kez daha buluştu. İş insanı Ertuğrul Cenk’in öncülüğünde kurulan ve Genel Sekreterlik görevini İlyas Büyükkara’nın üstlendiği ‘Sevgi Çiçeği Grubu’, ayrışmayı değil birleşmeyi misyon edinmiş bir oluşum. Bu ayki toplantı, Ankara’nın tanınmış iş insanlarından Mustafa Erkılıç’ın Gölbaşı’ndaki evinin bahçesinde gerçekleştirildi. SOHBET KONUSU ‘ENERJİ’ İDİ AK Parti 22. Dönem Siirt Milletvekili Öner Gülyeşil, uzmanlık alanı olan “Türkiye’nin Enerji Politikaları” üzerine görüşlerini açıkladı, değerlendirmelerde bulundu. Ekranların bilinen yüzü, Siyaset Bilimci-Ekonomist Dr. Mehmet Bozkuş da görüşleriyle sohbeti zenginleştirdi. Tarihçi Hasan Tatlı ise Zafer Haftası kapsamında değerlendirmelerde bulundu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün benzersiz özelliklerine dikkat çekti. MUSTAFA ERKILIÇ’IN BAHÇESİNDE Siyaset, ticaret insanı ve sivil toplum gönüllüsü Mustafa Erkılıç’ın ev sahipliğindeki buluşmaya; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı 24, 25 ve 26. Dönem AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, bu önemli ‘Oluşumu’ sağlayan sevilen, sayılan iş insanı Ertuğrul Cenk, Hacı Bayram Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fırat Purtaş ile oluşumun Genel Sekreterlik görevini yürüten İlyas Büyükkara, bir önceki toplantının ev sahibi olan eğitim dünyamızın değerli isimlerinden Mehmet Postallı ve Gruba mensup birçok isim katıldı. TOPLANTIYA KATILAN İSİMLER Ertuğrul Cenk, Öner Gülyeşil, Ertuğrul Soysal, Mustafa Erkılıç, Prof. Dr. Fırat Purtaş, Mehmet Bozkuş, Mustafa Odabaşı, Mehmet Postallı, Mehmet Aktay, Hasan Tatlı, İlyas Büyükkara, S. Baday, Sedat Susamlı, İ. Albut, D. Aydın, Dilaver Şaşmaz, İ. Başer, İ. Kapısız, Zafer Tarhan, Yaşar Tan, Murat Karakurt, M. Ezer Arslan, Dursun Erkılıç, İlhan Yetişkin.
Ayrışmayı değil birleşmeyi misyon edinmiş olan “Sevgi Çiçeği İstişare Grubu”nun bu ayki toplantısı, Ankara’nın tanınmış iş insanlarından Mustafa Erkılıç’ın Gölbaşı’ndaki evinin bahçesinde yapıldı.

ANKHABER

Adını Gölbaşı ve Ankara’nın endemik türü olan ‘Sevgi Çiçeği’nden alan “Sevgi Çiçeği İstişare Grubu” mensupları bir kez daha buluştu.

İş insanı Ertuğrul Cenk’in öncülüğünde kurulan ve Genel Sekreterlik görevini İlyas Büyükkara’nın üstlendiği ‘Sevgi Çiçeği Grubu’, ayrışmayı değil birleşmeyi misyon edinmiş bir oluşum.

Bu ayki toplantı, Ankara’nın tanınmış iş insanlarından Mustafa Erkılıç’ın Gölbaşı’ndaki evinin bahçesinde gerçekleştirildi.

SOHBET KONUSU ‘ENERJİ’ İDİ

AK Parti 22. Dönem Siirt Milletvekili Öner Gülyeşil, uzmanlık alanı olan “Türkiye’nin Enerji Politikaları” üzerine görüşlerini açıkladı, değerlendirmelerde bulundu.

Ekranların bilinen yüzü, Siyaset Bilimci-Ekonomist Dr. Mehmet Bozkuş da görüşleriyle sohbeti zenginleştirdi.

Tarihçi Hasan Tatlı ise Zafer Haftası kapsamında değerlendirmelerde bulundu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün benzersiz özelliklerine dikkat çekti.

MUSTAFA ERKILIÇ’IN BAHÇESİNDE

Siyaset, ticaret insanı ve sivil toplum gönüllüsü Mustafa Erkılıç’ın ev sahipliğindeki buluşmaya; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı 24, 25 ve 26. Dönem AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, bu önemli ‘Oluşumu’ sağlayan sevilen, sayılan iş insanı Ertuğrul Cenk, Hacı Bayram Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fırat Purtaş ile oluşumun Genel Sekreterlik görevini yürüten İlyas Büyükkara, bir önceki toplantının ev sahibi olan eğitim dünyamızın değerli isimlerinden Mehmet Postallı ve Gruba mensup birçok isim katıldı.

TOPLANTIYA KATILAN İSİMLER

Ertuğrul Cenk, Öner Gülyeşil, Ertuğrul Soysal, Mustafa Erkılıç, Prof. Dr. Fırat Purtaş, Mehmet Bozkuş, Mustafa Odabaşı, Mehmet Postallı, Mehmet Aktay, Hasan Tatlı, İlyas Büyükkara, S. Baday, Sedat Susamlı, İ. Albut, D. Aydın, Dilaver Şaşmaz, İ. Başer, İ. Kapısız, Zafer Tarhan, Yaşar Tan, Murat Karakurt, M. Ezer Arslan, Dursun Erkılıç, İlhan Yetişkin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.