Özaslan: Mamak’ta yenilikçiliğin sınırlarını aşacağız

Yerel 17.12.2023 - 13:30, Güncelleme: 17.12.2023 - 13:30
 

Özaslan: Mamak’ta yenilikçiliğin sınırlarını aşacağız

Mamak Belediye Başkan A. Adayı Dr. Metin Özaslan, gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Özaslan, Mamak’la ilgili hayata geçirecekleri projeler ile hizmette yenilikçiliğin sınırlarını aşacaklarını kaydetti.
CHP’den Mamak Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunun ardından Dr. Metin Özaslan, seçim çalışmalarını hızlandırdı. Özaslan, adaylığını açıkladığı günden bugüne esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, Mamak'la ilgili sorun ve talepleri dinliyor, belediye başkanlığı sürecinde yapacağı hizmetlere ilişkin projelerini anlatıyor. Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Metin Özaslan, Mamak Tıp Fakültesi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren dükkan ve mağazaları tek tek ziyaret ederek hem işletmeci esnafla hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde Özaslan, şunları ifade etti: “Mamak’ta sorun çok, beklenti çok. Mamak'ın bir evladı ve kentleşme ve yerel yönetimler uzmanı olarak birikimimi çalışma ekibimle birlikte Mamaklıların hizmetine sunmak istiyorum. Mamak’ın geleceğine yön verecek vizyona sahip plan ve projelerimizle hizmete hazırız. Mamak için yapacağımız çok iş var. Hayatın her alanında Mamaklıların ihtiyaçlarını karşılayan çözümler üretme hedefiyle çıktığımız bu yolda hep ilk günkü heyecan ve enerjiyle hareket edeceğiz. Mamak’ta yenilikçiliğin sınırlarını aşacağız. Sizlerin desteği, teşkilatımızın da gayreti ile Mamak’ta seçimlerden galip çıkacağız. Öncelikle Mamak’ta daha güzel bir geleceğin mümkün olduğuna inanmamız gerekiyor. Seçim broşürlerimizi de dağıttığımız saha ziyaretlerimiz kapsamındaki buluşmamızda; bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan gönül dostu Mamaklı vatandaşlarımıza gösterdiği teveccüh için çok teşekkür ediyoruz. Mamak’ta güzel günlere hep birlikte yürüyoruz.” 
Mamak Belediye Başkan A. Adayı Dr. Metin Özaslan, gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Özaslan, Mamak’la ilgili hayata geçirecekleri projeler ile hizmette yenilikçiliğin sınırlarını aşacaklarını kaydetti.

CHP’den Mamak Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunun ardından Dr. Metin Özaslan, seçim çalışmalarını hızlandırdı. Özaslan, adaylığını açıkladığı günden bugüne esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, Mamak'la ilgili sorun ve talepleri dinliyor, belediye başkanlığı sürecinde yapacağı hizmetlere ilişkin projelerini anlatıyor.

Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Metin Özaslan, Mamak Tıp Fakültesi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren dükkan ve mağazaları tek tek ziyaret ederek hem işletmeci esnafla hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerde Özaslan, şunları ifade etti: “Mamak’ta sorun çok, beklenti çok. Mamak'ın bir evladı ve kentleşme ve yerel yönetimler uzmanı olarak birikimimi çalışma ekibimle birlikte Mamaklıların hizmetine sunmak istiyorum. Mamak’ın geleceğine yön verecek vizyona sahip plan ve projelerimizle hizmete hazırız. Mamak için yapacağımız çok iş var. Hayatın her alanında Mamaklıların ihtiyaçlarını karşılayan çözümler üretme hedefiyle çıktığımız bu yolda hep ilk günkü heyecan ve enerjiyle hareket edeceğiz. Mamak’ta yenilikçiliğin sınırlarını aşacağız. Sizlerin desteği, teşkilatımızın da gayreti ile Mamak’ta seçimlerden galip çıkacağız. Öncelikle Mamak’ta daha güzel bir geleceğin mümkün olduğuna inanmamız gerekiyor. Seçim broşürlerimizi de dağıttığımız saha ziyaretlerimiz kapsamındaki buluşmamızda; bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan gönül dostu Mamaklı vatandaşlarımıza gösterdiği teveccüh için çok teşekkür ediyoruz. Mamak’ta güzel günlere hep birlikte yürüyoruz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.