OSİAD, pandemiyi Genel Kurulla yendi

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2021 - 14:45, Güncelleme: 07.04.2021 - 14:45
 

OSİAD, pandemiyi Genel Kurulla yendi

ANKHABER Türkiye ve Ankara ekonomisine büyük katkı sağlayan iş insanlarının üyesi olduğu Ostim Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin 30. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Divan Heyeti… Divan Başkanlığına OSİAD’ın önceki dönem başkanlarından Nihat Güçlü, üyeliklere ise Alişan Özden ve Merve Çakırbay’ın seçildiği Genel Kurulda OSİAD A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Akman Karakülah ile OSİAD’ın önceki dönem başkanı Ahmet Kurt da birer konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini aktardı. Süleyman Ekinci Genel Kurul’un açılışında konuşan OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci derneğin son iki yıllık faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ekinci, OSİAD’ın bir marka olduğunu, yönetime gelirken vaatleri arasında bulunan ‘istişare kurulu’nun oluşması ve ikinci nesil sanayicilerin dernek faaliyetlerine katılması konusunda mesafe aldıklarını belirterek, kurulu oluşturduklarını söyledi. Süleyman Ekinci, “OSİAD protokolde yoktu, dönemimizde protokoldeki temsiliyetini arttırdık” dedi. Yönetim, Denetim Kurulu değişmedi Genel Kurul da yönetim ve denetim kurulu raporları ibra edilirken tek liste ile gidilen seçimde Yönetim ve Denetim Kurulu üyelikleri listeleri önceki dönem görev alan isimlerden oluştu. YÖNETİM KURULU: Süleyman Ekinci Başkan, İsmet Beyazkılıç Başkan Vekili, Ayşegül Çakmak Genç Başkan Yardımcısı, Ö.Tayfun Angın Başkan Yardımcısı, Ahmet Erbasan Sayman, Ekrem Soylu Genel Sekreter. ÜYELER: Esat Hisarcıklılar, Kemal Değirmenci, Tamer Tuğlu, B. Erçin Sevinç. (YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Berkan Kurt, Umut Önder Altıntaş, Naki Demir, Atila Çınar, Adnan Sağın, Serhad Şahin, Murat Akan, Ahmet Yılmaz, Müjdat Aktaş, Tansu Kaynar, Hüseyin Bektaş.) DENETİM KURULU: Ali Turan, Gülşen Sucu İnal, Muzaffer Bilgin. (DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Sahir Keskin, Mert Taş, İsmail Kayaaslan.) Akman Karakülah Dilek ve temenniler bölümünde konuşan OSİAD A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Akman Karakülah, yönetimin çok zor şartlarda önemli işler yaptığını söyledi. Ahmet Kurt Derneğin önceki dönem başkanlarından Ahmet Kurt ise OSİAD’ın bölgesel değil bir Türkiye derneği olduğunu belirterek, “Ben bütün enerjimi, gücümü OSİAD’dan alıyorum” dedi . Alişan Özden Genç OSİADlılar Yürütme Kurulu Başkanı Alişan Özden de, ikinci nesil yöneticileri buluşturduklarını hatırlatarak şunları söyledi: “Birbirimizi desteklemek ve dışarıya açılmak istiyoruz. Pandemi nedeni ile etkinliklerimiz yavaşladı ancak en kısa sürede aktif hale geleceğiz.”

ANKHABER

Türkiye ve Ankara ekonomisine büyük katkı sağlayan iş insanlarının üyesi olduğu Ostim Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin 30. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Divan Heyeti…

Divan Başkanlığına OSİAD’ın önceki dönem başkanlarından Nihat Güçlü, üyeliklere ise Alişan Özden ve Merve Çakırbay’ın seçildiği Genel Kurulda OSİAD A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Akman Karakülah ile OSİAD’ın önceki dönem başkanı Ahmet Kurt da birer konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini aktardı.

Süleyman Ekinci

Genel Kurul’un açılışında konuşan OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci derneğin son iki yıllık faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ekinci, OSİAD’ın bir marka olduğunu, yönetime gelirken vaatleri arasında bulunan ‘istişare kurulu’nun oluşması ve ikinci nesil sanayicilerin dernek faaliyetlerine katılması konusunda mesafe aldıklarını belirterek, kurulu oluşturduklarını söyledi.

Süleyman Ekinci, “OSİAD protokolde yoktu, dönemimizde protokoldeki temsiliyetini arttırdık” dedi.

Yönetim, Denetim Kurulu değişmedi

Genel Kurul da yönetim ve denetim kurulu raporları ibra edilirken tek liste ile gidilen seçimde Yönetim ve Denetim Kurulu üyelikleri listeleri önceki dönem görev alan isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU: Süleyman Ekinci Başkan, İsmet Beyazkılıç Başkan Vekili, Ayşegül Çakmak Genç Başkan Yardımcısı, Ö.Tayfun Angın Başkan Yardımcısı, Ahmet Erbasan Sayman, Ekrem Soylu Genel Sekreter. ÜYELER: Esat Hisarcıklılar, Kemal Değirmenci, Tamer Tuğlu, B. Erçin Sevinç.

(YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Berkan Kurt, Umut Önder Altıntaş, Naki Demir, Atila Çınar, Adnan Sağın, Serhad Şahin, Murat Akan, Ahmet Yılmaz, Müjdat Aktaş, Tansu Kaynar, Hüseyin Bektaş.)

DENETİM KURULU: Ali Turan, Gülşen Sucu İnal, Muzaffer Bilgin.

(DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Sahir Keskin, Mert Taş, İsmail Kayaaslan.)

Akman Karakülah

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan OSİAD A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Akman Karakülah, yönetimin çok zor şartlarda önemli işler yaptığını söyledi.

Ahmet Kurt

Derneğin önceki dönem başkanlarından Ahmet Kurt ise OSİAD’ın bölgesel değil bir Türkiye derneği olduğunu belirterek, “Ben bütün enerjimi, gücümü OSİAD’dan alıyorum” dedi .

Alişan Özden

Genç OSİADlılar Yürütme Kurulu Başkanı Alişan Özden de, ikinci nesil yöneticileri buluşturduklarını hatırlatarak şunları söyledi:

“Birbirimizi desteklemek ve dışarıya açılmak istiyoruz. Pandemi nedeni ile etkinliklerimiz yavaşladı ancak en kısa sürede aktif hale geleceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.