Netmon’un aile havasındaki kahvaltılı buluşması

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2021 - 12:17, Güncelleme: 14.07.2021 - 12:17
 

Netmon’un aile havasındaki kahvaltılı buluşması

ANKHABER Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu alanda yaşamsal işlere ve üretime imza atan, Başkent ekonomisinin güçlü kuruluşlarından Netmon, yönetici ve çalışanları kahvaltıda buluştu. Ailece katılım… Anadolu OSB  Sosyal Tesislerindeki kahvaltıya tüm personel eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı. Oluşan güzel ortam, Netmon’un bir aile olduğunu gösteren ilginç bir olaya da sahne oldu. Ankara Netmon’dan ayrılarak başka kurumlara giden iki personel için bir seremoni yapıldı ve hediyeler verildi. Aile havası adına Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren Netmon Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt şunları söyledi: “Ankara Netmon, bir aile gibidir. Bu havayı güçlendirmek için geleneksel olarak üst yönetim ile personeli sohbet ortamlarında buluşturuyoruz. Bu toplantılar sohbet amaçlı olduğu gibi bir konuda bilgilendirmeye yönelik de olabiliyor. Bu toplantımıza yaklaşık 30 personel ve eşleri, çocukları katıldı. Anadolu OSB sosyal tesisinin Güzel ortamında, göl kenarında ve yeşillikler içerisinde keyifli bir kahvaltı yapıldı, sohbet edildi.”

ANKHABER

Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu alanda yaşamsal işlere ve üretime imza atan, Başkent ekonomisinin güçlü kuruluşlarından Netmon, yönetici ve çalışanları kahvaltıda buluştu.

Ailece katılım…

Anadolu OSB  Sosyal Tesislerindeki kahvaltıya tüm personel eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı.

Oluşan güzel ortam, Netmon’un bir aile olduğunu gösteren ilginç bir olaya da sahne oldu. Ankara Netmon’dan ayrılarak başka kurumlara giden iki personel için bir seremoni yapıldı ve hediyeler verildi.

Aile havası adına

Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren Netmon Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt şunları söyledi:

“Ankara Netmon, bir aile gibidir. Bu havayı güçlendirmek için geleneksel olarak üst yönetim ile personeli sohbet ortamlarında buluşturuyoruz. Bu toplantılar sohbet amaçlı olduğu gibi bir konuda bilgilendirmeye yönelik de olabiliyor.

Bu toplantımıza yaklaşık 30 personel ve eşleri, çocukları katıldı. Anadolu OSB sosyal tesisinin Güzel ortamında, göl kenarında ve yeşillikler içerisinde keyifli bir kahvaltı yapıldı, sohbet edildi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.