Murat Köse, Mansur Yavaş’a rakip olmak istiyor

Güncel 18.12.2023 - 08:10, Güncelleme: 18.12.2023 - 08:20
 

Murat Köse, Mansur Yavaş’a rakip olmak istiyor

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu duyurdu.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı aylar öncesinden açıklanan Mansur Yavaş’a AK Parti’den rakip çıktı. Adaylık konusunda adı sıkça geçen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, aday adaylığını iddialı şekilde açıkladı. KÖSE: YAVAŞ'A FARK ATACAĞIZ Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla adaylık haberini duyuran Köse, "Ankara’ya talibim, Yavaş’a fark atacağız" dedi. Köse, gerçekleştirdiği paylaşımda, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığına talip olduğumu büyük bir heyecan ile açıklıyorum. Bildiğiniz üzere 31 Mart’ta ülkemiz, şehirlerimiz ve tabii güzel Ankaramızın gelecek beş yılına yön verecek, çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Birlikte yaşadığımız son 5 yılımıza bakarsak; Ankara’mıza prestij katacak yeni hiçbir eser üretilemediğini, güzel kentimizin ulaşım gibi, asfaltlama gibi rutin belediyecilik hizmetlerinde bile büyük gerileme yaşadığını ne yazık ki hep beraber izledik. Üzülerek söylüyorum Ankara’mız pırıltısını kaybediyor." dedi. HİZMET VE ESER ÜRETİLECEK Mamak'ta gerçekleştirdiği projeleri referans gösteren Köse, tüm Türkiye'ye örnek olacak şekilde Ankara'nın 25 ilçesinde de bu hizmet ve eserleri uygulayacaklarını, 'Başkent'in pırıltısını yeniden kazandıracak çalışmalar üretmeye' talip olduğunu duyurdu.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı aylar öncesinden açıklanan Mansur Yavaş’a AK Parti’den rakip çıktı. Adaylık konusunda adı sıkça geçen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, aday adaylığını iddialı şekilde açıkladı.

KÖSE: YAVAŞ'A FARK ATACAĞIZ

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla adaylık haberini duyuran Köse, "Ankara’ya talibim, Yavaş’a fark atacağız" dedi.

Köse, gerçekleştirdiği paylaşımda, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığına talip olduğumu büyük bir heyecan ile açıklıyorum. Bildiğiniz üzere 31 Mart’ta ülkemiz, şehirlerimiz ve tabii güzel Ankaramızın gelecek beş yılına yön verecek, çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Birlikte yaşadığımız son 5 yılımıza bakarsak; Ankara’mıza prestij katacak yeni hiçbir eser üretilemediğini, güzel kentimizin ulaşım gibi, asfaltlama gibi rutin belediyecilik hizmetlerinde bile büyük gerileme yaşadığını ne yazık ki hep beraber izledik. Üzülerek söylüyorum Ankara’mız pırıltısını kaybediyor." dedi.

HİZMET VE ESER ÜRETİLECEK

Mamak'ta gerçekleştirdiği projeleri referans gösteren Köse, tüm Türkiye'ye örnek olacak şekilde Ankara'nın 25 ilçesinde de bu hizmet ve eserleri uygulayacaklarını, 'Başkent'in pırıltısını yeniden kazandıracak çalışmalar üretmeye' talip olduğunu duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.