Mansur Yavaş'ın 27 Aralık Mesajı: Milli Mücadele Ruhunu Daima Koruyacağız

Güncel 26.12.2023 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2023 - 14:27
 

Mansur Yavaş'ın 27 Aralık Mesajı: Milli Mücadele Ruhunu Daima Koruyacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve temsil heyetinin Ankara’ya gelişinin 104. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yavaş mesajında şu ifadeleri kullandı:
Ankara’ya gelişiyle Türk milletinin kaderini değiştiren Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı bir sürecin başlangıcını simgeleyen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve temsil heyetinin Ankara’ya gelişinin 104.  yılını coşku ve gurur içinde kutlamanın onurunu yaşıyoruz. 27 Aralık 1919 tarihinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişi sadece fiziksel bir varlık değil, aynı zamanda bağımsızlık ve özgürlük idealine olan bağlılığın da somut bir göstergesidir. Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğindeki Türk milleti, o günlerde Ankara'da bir araya gelerek ulusal birliğini güçlendirmiş ve Türkiye Cumhuriyetinin temelini atmıştır. O günden beri bu kent sadece coğrafi bir mekân değil, aynı zamanda bağımsızlık ateşinin de yakıldığı bir kenttir. Ankara'mız için bu önemli günde birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek başkentimizi daha aydınlık yarınlara ortak akılla, şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilham veren liderliği altında ileriye taşıyacak, gösterdiğimiz milli mücadele ruhunu daima koruyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Milli Mücadelemizin Büyü kÖnderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’nun kalbi olan Ankara’ya gelişinin 104. Yıldönümünü kutluyor, saygı ve rahmetle anıyorum.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve temsil heyetinin Ankara’ya gelişinin 104. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yavaş mesajında şu ifadeleri kullandı:

Ankara’ya gelişiyle Türk milletinin kaderini değiştiren Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı bir sürecin başlangıcını simgeleyen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve temsil heyetinin Ankara’ya gelişinin 104.  yılını coşku ve gurur içinde kutlamanın onurunu yaşıyoruz.

27 Aralık 1919 tarihinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişi sadece fiziksel bir varlık değil, aynı zamanda bağımsızlık ve özgürlük idealine olan bağlılığın da somut bir göstergesidir. Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğindeki Türk milleti, o günlerde Ankara'da bir araya gelerek ulusal birliğini güçlendirmiş ve Türkiye Cumhuriyetinin temelini atmıştır. O günden beri bu kent sadece coğrafi bir mekân değil, aynı zamanda bağımsızlık ateşinin de yakıldığı bir kenttir.

Ankara'mız için bu önemli günde birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek başkentimizi daha aydınlık yarınlara ortak akılla, şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilham veren liderliği altında ileriye taşıyacak, gösterdiğimiz milli mücadele ruhunu daima koruyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Milli Mücadelemizin Büyü kÖnderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’nun kalbi olan Ankara’ya gelişinin 104. Yıldönümünü kutluyor, saygı ve rahmetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.