KONUT-SEN’İN KONUKLARI VAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2021 - 10:35, Güncelleme: 22.04.2021 - 10:35
 

KONUT-SEN’İN KONUKLARI VAR

ANKHABER Apartman görevlilerin hak ve menfaatlerini korumak için kurulan ve hızla büyüyen Konut-Sen, çalışmalarını yoğun şekilde sürdürürken, yurt içi ve yurtdışı iş birliklerini de arttırıyor. Bu çerçevede yurt dışından gelen konuklar ağırlandı ve çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Konut-Sen Genel Başkanı Uğur Gözel, “Sendikamızın ve ülkemizin tanıtımını yapıyoruz” dedi. Uğur Gözel, ANKHABER’e yaptığı açıklamada, “Konut-sen: AB projesi kapsamında Almanya Azerbaycan Polonya Bulgaristan ve Azerbaycan'dan toplam 50 kişilik gurubu Türkiye de misafir ediyoruz” diye konuştu.

ANKHABER

Apartman görevlilerin hak ve menfaatlerini korumak için kurulan ve hızla büyüyen Konut-Sen, çalışmalarını yoğun şekilde sürdürürken, yurt içi ve yurtdışı iş birliklerini de arttırıyor. Bu çerçevede yurt dışından gelen konuklar ağırlandı ve çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Konut-Sen Genel Başkanı Uğur Gözel, “Sendikamızın ve ülkemizin tanıtımını yapıyoruz” dedi. Uğur Gözel, ANKHABER’e yaptığı açıklamada, “Konut-sen: AB projesi kapsamında Almanya Azerbaycan Polonya Bulgaristan ve Azerbaycan'dan toplam 50 kişilik gurubu Türkiye de misafir ediyoruz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.