Kenan Nuhut: “Geleceğimiz için önemli”

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2021 - 14:22, Güncelleme: 13.01.2021 - 14:22
 

Kenan Nuhut: “Geleceğimiz için önemli”

KENAN NUHUT (CHP Genel Başkan Baş Danışmanı, Spor Kurulu Başkanı): Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), hem ülkemizin hem de dünyanın genç yeteneklerini buluşturan çok büyük bir organizasyon. Koronavirüs sürecine rağmen 100 bin başvuru olması bunun kanıtı. Önemli bir etken Eğer gelecekte teknoloji ürünlerinin üzerinde “Türk Malı” yazılmasını istiyorsak bu tür ortamlarda başarılı olan geçlerimiz sayesinde gerçekleşecektir. Böylesine güzel günlere giden yolun Ankara’dan da geçmesi hepimizi mutlu eder. CHP olarak, tüm kentler için olduğu gibi Ankara adına da her şeyin çok güzel olmasını istiyoruz… Teknoloji yarışı… Roket Yarışması, Elektrikli Araç Yarışması, Robotaksi Binek Otonom Yarışması, İnsansız Hava Aracı Yarışması, Model Uydu Yarışması, İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması, Çevre ve Enerji Teknolojileri, Eğitim Teknolojileri, Akıllı Ulaşım, Tarım Teknolojileri, Biyoteknoloji İnovasyon, Helikopter Tasarım, Jet Motor Tasarım, Uçan Araba Tasarım, Drone Şampiyonası ve daha birçok branşta projelerin yarışması TEKNOFEST’in geleceğe dair önemini gösteriyor. Başarılı olacaktır Ankara, bilinen ya da az bilinen özellikleriyle ama asıl OSB’leri, üniversiteleri ve teknoparkları ile bu büyük organizasyonu başarıyla gerçekleştirecektir.

KENAN NUHUT (CHP Genel Başkan Baş Danışmanı, Spor Kurulu Başkanı):

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), hem ülkemizin hem de dünyanın genç yeteneklerini buluşturan çok büyük bir organizasyon. Koronavirüs sürecine rağmen 100 bin başvuru olması bunun kanıtı.

Önemli bir etken

Eğer gelecekte teknoloji ürünlerinin üzerinde “Türk Malı” yazılmasını istiyorsak bu tür ortamlarda başarılı olan geçlerimiz sayesinde gerçekleşecektir. Böylesine güzel günlere giden yolun Ankara’dan da geçmesi hepimizi mutlu eder. CHP olarak, tüm kentler için olduğu gibi Ankara adına da her şeyin çok güzel olmasını istiyoruz…

Teknoloji yarışı…

Roket Yarışması, Elektrikli Araç Yarışması, Robotaksi Binek Otonom Yarışması, İnsansız Hava Aracı Yarışması, Model Uydu Yarışması, İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması, Çevre ve Enerji Teknolojileri, Eğitim Teknolojileri, Akıllı Ulaşım, Tarım Teknolojileri, Biyoteknoloji İnovasyon, Helikopter Tasarım, Jet Motor Tasarım, Uçan Araba Tasarım, Drone Şampiyonası ve daha birçok branşta projelerin yarışması TEKNOFEST’in geleceğe dair önemini gösteriyor.

Başarılı olacaktır

Ankara, bilinen ya da az bilinen özellikleriyle ama asıl OSB’leri, üniversiteleri ve teknoparkları ile bu büyük organizasyonu başarıyla gerçekleştirecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.