Karum AVM'de 100. Yıl Kutlamaları

Kültür-Sanat 16.10.2023 - 11:32, Güncelleme: 16.10.2023 - 11:32
 

Karum AVM'de 100. Yıl Kutlamaları

Sema KUMRULU / Kavaklıderem Derneği tarafından, Ankara'nın Başkent oluşunun 100. Yıldönümü 13-18 Ekim 2023 tarihleri arasında ''Karum Etkinlikleri'' ile kutlandı.
   Karum AVM içerisinde, Kavaklıdere gönüllüsü 15 ressam tarafından Atatürk resimleri sergisi açıldı.    Düzenlemesi Ebru Sanatçısı Esengül İnalpulat tarafından yapılan sergide;   Aynur YAZIBAKAN, Betül ÖZTÜRK, Emel KEFELİ, Erdoğan DEDEOĞLU, Esengül İNALPULAT, Fatma ÖZTÜRK, Meliha BAŞAR, NED Kamile ŞENTÜRK, Nazende YÜCEL, Nazmiye KIYAK, Özlem ATALAY, Samiye KAHRAMAN, Yıldız ANADOLU, Yusuf ÇETİN ve Züleyha KABASAKAL eserleriyle yer aldı.      Sergi açılışına Eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk ile Eski Milletvekili Şevket Bülent Yahnici, sanatçılar ve sanatseverler katıldı.     Sergi açılışının ardından Karum AVM önünde kurulan sahnede dans ve müzik gösterisi gerçekleştirildi. Gösteri, herkese Türk bayrakları dağıtılarak Atatürk ve kahramanlarımız için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ankara TED Koleji Halk Oyunları Topluluğu'nun gösterisi büyük beğeni topladı.  Ardından Sevda-Cenap And Müzik Vakfı Çoksesli Korosu sahne aldı. Şef Nilgün Tuzlukaya yönetimindeki eserler de ilgiyle dinlendi. Çankaya Belediyesi, etkinliğe gönderdiği aracından çay dağıtımı yaparak izleyenlerin içini ısıttı.    Ankara'nın Başkent oluşunun 100. yılının kutlamaları, DJ Karagöz Gürkan'ın coşkulu performansı ile sona erdi.   100. Yılımız Kutlu Olsun.
Sema KUMRULU / Kavaklıderem Derneği tarafından, Ankara'nın Başkent oluşunun 100. Yıldönümü 13-18 Ekim 2023 tarihleri arasında ''Karum Etkinlikleri'' ile kutlandı.

   Karum AVM içerisinde, Kavaklıdere gönüllüsü 15 ressam tarafından Atatürk resimleri sergisi açıldı.

   Düzenlemesi Ebru Sanatçısı Esengül İnalpulat tarafından yapılan sergide;   Aynur YAZIBAKAN, Betül ÖZTÜRK, Emel KEFELİ, Erdoğan DEDEOĞLU, Esengül İNALPULAT, Fatma ÖZTÜRK, Meliha BAŞAR, NED Kamile ŞENTÜRK, Nazende YÜCEL, Nazmiye KIYAK, Özlem ATALAY, Samiye KAHRAMAN, Yıldız ANADOLU, Yusuf ÇETİN ve Züleyha KABASAKAL eserleriyle yer aldı.

 

   Sergi açılışına Eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk ile Eski Milletvekili Şevket Bülent Yahnici, sanatçılar ve sanatseverler katıldı.

 

  Sergi açılışının ardından Karum AVM önünde kurulan sahnede dans ve müzik gösterisi gerçekleştirildi. Gösteri, herkese Türk bayrakları dağıtılarak Atatürk ve kahramanlarımız için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ankara TED Koleji Halk Oyunları Topluluğu'nun gösterisi büyük beğeni topladı.  Ardından Sevda-Cenap And Müzik Vakfı Çoksesli Korosu sahne aldı. Şef Nilgün Tuzlukaya yönetimindeki eserler de ilgiyle dinlendi. Çankaya Belediyesi, etkinliğe gönderdiği aracından çay dağıtımı yaparak izleyenlerin içini ısıttı.

   Ankara'nın Başkent oluşunun 100. yılının kutlamaları, DJ Karagöz Gürkan'ın coşkulu performansı ile sona erdi.

  100. Yılımız Kutlu Olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.