Pursaklar’da Her Hafta Yeni İş İmkânları

Ekonomi 27.07.2023 - 13:18, Güncelleme: 27.07.2023 - 13:18
 

Pursaklar’da Her Hafta Yeni İş İmkânları

İş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla yoğun mesai harcayan Pursaklar Belediyesi, işveren ile iş arayan vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor.
Göreve geldiği günden bu yana ilçedeki her bir vatandaşı iş sahibi yapmak adına İstihdam Şefliğini faaliyete geçiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin,işveren ile iş arayanları bir araya getirmeye devam ediyor. ‘‘Bir tane vatandaşımızın bile işe yerleşmesi bizi ziyadesi ile mutlu ediyor’’ Her bir esnafın kapısını çalarak hemşehrileri için yeni iş kapıları aradıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Vatandaşlarımıza iş imkânları sunmak adına gecemizi gündüzümüze katarak iş yeri sahipleri ile görüşmeler gerçekleştirip, iş veren ile iş arayanları bir araya getiriyoruz. Bir tane vatandaşımızın bile işe yerleşmesi bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. İlçe sakinlerimizin iş bulmalarına yardımcı olmak için sürekli esnaflarımızla iletişim halinde olmaya devam edeceğiz’’ dedi. Vatandaşları iş sahibi yapmak adına  büyük bir gayretle, yoğun mesai harcayan Halkla İlişkiler Müdürlüğü İstihdam Şefliği, son 5 ayda 18 iş buluşması düzenleyerek toplamda 1555 vatandaşa iş imkânı sundu.
İş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla yoğun mesai harcayan Pursaklar Belediyesi, işveren ile iş arayan vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana ilçedeki her bir vatandaşı iş sahibi yapmak adına İstihdam Şefliğini faaliyete geçiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin,işveren ile iş arayanları bir araya getirmeye devam ediyor.

‘‘Bir tane vatandaşımızın bile işe yerleşmesi bizi ziyadesi ile mutlu ediyor’’

Her bir esnafın kapısını çalarak hemşehrileri için yeni iş kapıları aradıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Vatandaşlarımıza iş imkânları sunmak adına gecemizi gündüzümüze katarak iş yeri sahipleri ile görüşmeler gerçekleştirip, iş veren ile iş arayanları bir araya getiriyoruz. Bir tane vatandaşımızın bile işe yerleşmesi bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. İlçe sakinlerimizin iş bulmalarına yardımcı olmak için sürekli esnaflarımızla iletişim halinde olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Vatandaşları iş sahibi yapmak adına  büyük bir gayretle, yoğun mesai harcayan Halkla İlişkiler Müdürlüğü İstihdam Şefliği, son 5 ayda 18 iş buluşması düzenleyerek toplamda 1555 vatandaşa iş imkânı sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.