Mamak’ta El Emeği Sergileri

Yerel 09.06.2023 - 19:50, Güncelleme: 09.06.2023 - 19:50
 

Mamak’ta El Emeği Sergileri

Mamak’ın göz bebeği aile merkezlerinde kursiyerler ilmek ilmek işledikleri eserlerini sergilemeye devam ediyor.
El emeği göz nuru eserler, Kutludüğün Bilim Sanat Merkezi’nde ve Lalahan Aile Merkezi’nde görücüye çıktı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse hanımlar için bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadı. Başkan Murat Köse, sergileri gezerek hanımların ortaya çıkardığı eserleri inceledi, bilgi aldı. “Aile Merkezlerimizin sayısını çoğaltacağız” Mamak Belediyesi aile merkezlerinde eğitim öğretim dönemi boyunca birçok dalda eğitimler veriliyor. Bu eğitimler sonucu bilgi, birikim sahibi olan hanımlar el becerilerini de ortaya koyarak önemli işlere imza atıyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “19 aile merkezimizde sergi açılışlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Hanımların ortaya çıkardığı eserler, bizi gururlandırıyor. Her yıl binlerce kursiyerimiz sertifika alıyor, mezun oluyor. Aile merkezlerimizin sayısını inşallah çoğaltacağız, daha fazla bölüm açarak Mamak’ımızın kıymetli hanımlarına hem kişisel gelişim anlamında hem de aile ekonomilerine katkı sağlamak için bir iş kolu oluşturmak anlamında yardımcı olacağız. Çünkü hanımlar, kurslarımızda aldıkları eğitimlerle aslında iş deneyimi de kazanıyor, ekonomileri için yeni kapılar açabiliyor” dedi.
Mamak’ın göz bebeği aile merkezlerinde kursiyerler ilmek ilmek işledikleri eserlerini sergilemeye devam ediyor.

El emeği göz nuru eserler, Kutludüğün Bilim Sanat Merkezi’nde ve Lalahan Aile Merkezi’nde görücüye çıktı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse hanımlar için bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadı. Başkan Murat Köse, sergileri gezerek hanımların ortaya çıkardığı eserleri inceledi, bilgi aldı.

“Aile Merkezlerimizin sayısını çoğaltacağız”

Mamak Belediyesi aile merkezlerinde eğitim öğretim dönemi boyunca birçok dalda eğitimler veriliyor. Bu eğitimler sonucu bilgi, birikim sahibi olan hanımlar el becerilerini de ortaya koyarak önemli işlere imza atıyor.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “19 aile merkezimizde sergi açılışlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Hanımların ortaya çıkardığı eserler, bizi gururlandırıyor. Her yıl binlerce kursiyerimiz sertifika alıyor, mezun oluyor. Aile merkezlerimizin sayısını inşallah çoğaltacağız, daha fazla bölüm açarak Mamak’ımızın kıymetli hanımlarına hem kişisel gelişim anlamında hem de aile ekonomilerine katkı sağlamak için bir iş kolu oluşturmak anlamında yardımcı olacağız. Çünkü hanımlar, kurslarımızda aldıkları eğitimlerle aslında iş deneyimi de kazanıyor, ekonomileri için yeni kapılar açabiliyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.