ORMAN EMEKÇİSİ DAĞ/TEPE DEMEDİ İMDADA YETİŞTİ…

Sağlık 07.03.2023 - 21:40, Güncelleme: 08.03.2023 - 11:46
 

ORMAN EMEKÇİSİ DAĞ/TEPE DEMEDİ İMDADA YETİŞTİ…

ANKHABER / Deprem felaketinin ilk anından itibaren Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan orman işçileri bölgeye koştu. Bölgede ulaşılması en zor yerlere ulaşan orman emekçileri depremzedelerin imdadına yetişti.
Ateş savaşçılarının fedakar çalışmasını değerlendiren Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan, “Devletimiz ayaktadır, orman işçimiz sahadadır” dedi.   “2 Ocak tarihinde sendikamızın talebi neticesinde görev alanlarında hazır olan orman işçilerimiz, yaşanan bütün felaketlerde en ön safta yer almıştır” diyen Settar Aslan şunları söyledi: “Bizler orman işçilerimizin 12 ay işlerinin başında olması gerektiğini her fırsatta dile getiriyoruz. Orman İşçisinin varlığını sadece yangınlardan ibaret görmenin ne kadar yanlış olduğunu, her türlü felakette orman işçisinin göreve ilk koşan olduğunu defalarca test etmiş olduk. Bu da bize göstermiştir ki bundan sonra orman işçilerimize geçici görevlendirme yapmak büyük bir hata olacaktır. Orman işçisinin yeri devletinin yanıdır. Devletimiz uyumaz, devletimiz geçici çalışmaz. Devletimiz 7/24 ayaktadır, tıpkı orman işçilerimizin 7/24 ayakta olduğu gibi. TBMM gündeminde bulunan ve kamuda bir yılda 10 ay çalıştırılıp 2 ay boşta kalan geçici statüdeki 50 bine yakın işçiye kadro vaadi yerine getirilmeli ve çalışma süresi 12 aya çıkarılmalıdır. İşçiler emeğinin karşılığı olan haklarının işverenin iki dudağı arasına mahkum edilmesini istemiyor; bizi 12 ay devletin emrine verin, kadromuzu verin diyor.”
ANKHABER / Deprem felaketinin ilk anından itibaren Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan orman işçileri bölgeye koştu. Bölgede ulaşılması en zor yerlere ulaşan orman emekçileri depremzedelerin imdadına yetişti.

Ateş savaşçılarının fedakar çalışmasını değerlendiren Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan, “Devletimiz ayaktadır, orman işçimiz sahadadır” dedi.  

“2 Ocak tarihinde sendikamızın talebi neticesinde görev alanlarında hazır olan orman işçilerimiz, yaşanan bütün felaketlerde en ön safta yer almıştır” diyen Settar Aslan şunları söyledi:

“Bizler orman işçilerimizin 12 ay işlerinin başında olması gerektiğini her fırsatta dile getiriyoruz. Orman İşçisinin varlığını sadece yangınlardan ibaret görmenin ne kadar yanlış olduğunu, her türlü felakette orman işçisinin göreve ilk koşan olduğunu defalarca test etmiş olduk. Bu da bize göstermiştir ki bundan sonra orman işçilerimize geçici görevlendirme yapmak büyük bir hata olacaktır. Orman işçisinin yeri devletinin yanıdır. Devletimiz uyumaz, devletimiz geçici çalışmaz. Devletimiz 7/24 ayaktadır, tıpkı orman işçilerimizin 7/24 ayakta olduğu gibi. TBMM gündeminde bulunan ve kamuda bir yılda 10 ay çalıştırılıp 2 ay boşta kalan geçici statüdeki 50 bine yakın işçiye kadro vaadi yerine getirilmeli ve çalışma süresi 12 aya çıkarılmalıdır. İşçiler emeğinin karşılığı olan haklarının işverenin iki dudağı arasına mahkum edilmesini istemiyor; bizi 12 ay devletin emrine verin, kadromuzu verin diyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.