DEPREMZEDELERE SICAK YEMEK

Yerel 17.02.2023 - 10:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 10:50
 

DEPREMZEDELERE SICAK YEMEK

Altındağ Belediyesi depremden etkilenen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Altındağ’a deprem bölgelerinden gelen 3 bin kişiye, her gün sıcak yemek ikram ediliyor.
Altındağ’dan sıcacık destek… Depremin ilk gününden bugüne bölgede yaptığı çalışmalarla gönülleri fetheden Altındağ Belediyesi, desteklerini Ankara’da da sürdürüyor. Deprem bölgesinden gelip Altındağ’a yerleşen depremzedelere, her gün sıcak yemek ikram ediliyor. Sıcak yemek ikramından 3 bin kişi faydalanıyor. “BUGÜNLERİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ İNŞALLAH…” Altındağ Belediyesi’nin ilk günden bugüne deprem bölgesine destek olmak için seferber olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Deprem bölgelerinden gelen vatandaşlarımıza Altındağ Belediyesi olarak destek oluyoruz. Ankara Valiliği ve AFAD koordinesinde Altındağımıza yerleşen 3 bin depremzede vatandaşımıza her gün sıcak yemek ikramında bulunuyoruz.  Şimdi birlik ve beraberlik zamanı... Evlerinden, mahallelerinden, alıştıkları düzenden ayrılmak zorunda kalan deprem mağduru vatandaşlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz. Bugünleri hep beraber atlatacağız inşallah…” ifadelerini kullandı.
Altındağ Belediyesi depremden etkilenen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Altındağ’a deprem bölgelerinden gelen 3 bin kişiye, her gün sıcak yemek ikram ediliyor.

Altındağ’dan sıcacık destek… Depremin ilk gününden bugüne bölgede yaptığı çalışmalarla gönülleri fetheden Altındağ Belediyesi, desteklerini Ankara’da da sürdürüyor. Deprem bölgesinden gelip Altındağ’a yerleşen depremzedelere, her gün sıcak yemek ikram ediliyor. Sıcak yemek ikramından 3 bin kişi faydalanıyor.

“BUGÜNLERİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ İNŞALLAH…”

Altındağ Belediyesi’nin ilk günden bugüne deprem bölgesine destek olmak için seferber olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “ Deprem bölgelerinden gelen vatandaşlarımıza Altındağ Belediyesi olarak destek oluyoruz. Ankara Valiliği ve AFAD koordinesinde Altındağımıza yerleşen 3 bin depremzede vatandaşımıza her gün sıcak yemek ikramında bulunuyoruz.  Şimdi birlik ve beraberlik zamanı... Evlerinden, mahallelerinden, alıştıkları düzenden ayrılmak zorunda kalan deprem mağduru vatandaşlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz. Bugünleri hep beraber atlatacağız inşallah…” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.