HAK-İŞ’İN ‘UMUT TİMİ’, DEPREM BÖLGESİNDE ADININ HAKKINI VERİYOR

Güncel 09.02.2023 - 15:23, Güncelleme: 09.02.2023 - 15:23
 

HAK-İŞ’İN ‘UMUT TİMİ’, DEPREM BÖLGESİNDE ADININ HAKKINI VERİYOR

HAK-İŞ’in kurup deprem bölgesine gönderdiği “HAK Umut Timi” başarılı çalışmalarıyla can kurtarıyor.
ANKHABER Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki depremle büyük can ve mal kaybı yaşanan 10 şehrimizde yaraların sarılmasına katkı sağlamak için ihtiyaç malzemesiyle dolu tır, Genel Başkan Mahmut Arslan tarafından deprem bölgesine gönderilirken; felaketin hemen ardından HAK-İŞ’in kurup deprem bölgesine gönderdiği “HAK Umut Timi” de başarılı çalışmalarıyla can kurtarıyor. HAK-İŞ Konfederasyonu’ndan yapılan paylaşımda, konuyla ilgili olarak şu ifadeler kullanıldı: “Kahramanmaraş'taki  HAK Umut Timimizle bir mucize daha yaşadık. Depremden 70 saat sonra, 22 yaşındaki Leyla Akçam enkazdan sağ olarak kurtarıldı. HAK Umut Timimiz ismi gibi UMUT olmaya devam ediyor, dualarımız afet bölgesindeki vatandaşlarımızla, Allah yardımcınız olsun. “
HAK-İŞ’in kurup deprem bölgesine gönderdiği “HAK Umut Timi” başarılı çalışmalarıyla can kurtarıyor.

ANKHABER

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki depremle büyük can ve mal kaybı yaşanan 10 şehrimizde yaraların sarılmasına katkı sağlamak için ihtiyaç malzemesiyle dolu tır, Genel Başkan Mahmut Arslan tarafından deprem bölgesine gönderilirken; felaketin hemen ardından HAK-İŞ’in kurup deprem bölgesine gönderdiği “HAK Umut Timi” de başarılı çalışmalarıyla can kurtarıyor.

HAK-İŞ Konfederasyonu’ndan yapılan paylaşımda, konuyla ilgili olarak şu ifadeler kullanıldı:

“Kahramanmaraş'taki  HAK Umut Timimizle bir mucize daha yaşadık.

Depremden 70 saat sonra, 22 yaşındaki Leyla Akçam enkazdan sağ olarak kurtarıldı.

HAK Umut Timimiz ismi gibi UMUT olmaya devam ediyor, dualarımız afet bölgesindeki vatandaşlarımızla, Allah yardımcınız olsun. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.