MAHMUT ARSLAN, HAK-İŞ YARDIM TIRINI DEPREM BÖLGESİNE UĞURLADI

Güncel 09.02.2023 - 14:54, Güncelleme: 09.02.2023 - 14:55
 

MAHMUT ARSLAN, HAK-İŞ YARDIM TIRINI DEPREM BÖLGESİNE UĞURLADI

HAK-İŞ ve Genel Başkan Mahmut Arslan, Türkiye’yi sarsan deprem felaketine hassasiyetini gösterdi. Arslan, yaraların sarılmasına yardımcı olmak amacıyla başlatılan kampanya çerçevesinde toplanan malzemeleri taşıyan tırı deprem bölgesine uğurladı.
ANKHABER HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan başkanlığında kurulan HAK-İŞ Kriz Merkezinin yoğun çabasıyla oluşturulan yardım malzemeleri deprem bölgesine gönderildi. Arslan ve beraberindekiler, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremin yaralarını sarmak için "HAK-İŞ ile Birlikte DEPREMZEDELERE Sen de El Uzat" yardım kampanyası kapsamında hazırlanan yardım tırını Ankara’dan uğurladı.  BİRÇOK İHTİYAÇ MADDESİ BULUNUYOR Mahmut Arslan, 8 Şubat 2023 tarihinde AFAD Koordinasyonunda Malatya'da depremzedelere ulaştırılmak üzere su, battaniye, uyku tulumu ve jeneratörden oluşan yardım tırını Ankara’dan gönderdi. HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan’a Genel Sekreter Eda Akbulut ve HAK-İŞ çalışanları eşlik etti. AFAD İLE KOORDİNELİ YARDIMLAR Genel Başkan Mahmut Arslan başkanlığında kurulan HAK-İŞ Kriz Merkezinde, yardımlar AFAD ile koordine edilerek, deprem bölgelerine ulaştırılıyor. AFAD Koordinasyonunda ilk olarak Hatay ve Adıyaman'daki ihtiyaçları karşılamak üzere su, battaniye, uyku tulumu, jenaratör ve çadırdan oluşan yardım tırları deprem bölgesine ulaştırıldı. GÜN YARDIMLAŞMA, DAYANIŞMA GÜNÜ Mahmut Arslan, "Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür, birlik olma günüdür. HAK-İŞ olarak, bütün gücümüzle ve sendikalarımızla birlikte milletimizin yanındayız" dedi.
HAK-İŞ ve Genel Başkan Mahmut Arslan, Türkiye’yi sarsan deprem felaketine hassasiyetini gösterdi. Arslan, yaraların sarılmasına yardımcı olmak amacıyla başlatılan kampanya çerçevesinde toplanan malzemeleri taşıyan tırı deprem bölgesine uğurladı.

ANKHABER

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan başkanlığında kurulan HAK-İŞ Kriz Merkezinin yoğun çabasıyla oluşturulan yardım malzemeleri deprem bölgesine gönderildi.

Arslan ve beraberindekiler, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremin yaralarını sarmak için " HAK-İŞ ile Birlikte DEPREMZEDELERE Sen de El Uzat" yardım kampanyası kapsamında hazırlanan yardım tırını Ankara’dan uğurladı. 

BİRÇOK İHTİYAÇ MADDESİ BULUNUYOR

Mahmut Arslan, 8 Şubat 2023 tarihinde AFAD Koordinasyonunda Malatya'da depremzedelere ulaştırılmak üzere su, battaniye, uyku tulumu ve jeneratörden oluşan yardım tırını Ankara’dan gönderdi. HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan’a Genel Sekreter Eda Akbulut ve HAK-İŞ çalışanları eşlik etti.

AFAD İLE KOORDİNELİ YARDIMLAR

Genel Başkan Mahmut Arslan başkanlığında kurulan HAK-İŞ Kriz Merkezinde, yardımlar AFAD ile koordine edilerek, deprem bölgelerine ulaştırılıyor.

AFAD Koordinasyonunda ilk olarak Hatay ve Adıyaman'daki ihtiyaçları karşılamak üzere su, battaniye, uyku tulumu, jenaratör ve çadırdan oluşan yardım tırları deprem bölgesine ulaştırıldı.

GÜN YARDIMLAŞMA, DAYANIŞMA GÜNÜ

Mahmut Arslan, "Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür, birlik olma günüdür. HAK-İŞ olarak, bütün gücümüzle ve sendikalarımızla birlikte milletimizin yanındayız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.