Burhan Kurtuluş: Buz pateninde dünya şampiyonları çıkaracağız

Spor Sahnesi 26.12.2022 - 13:43, Güncelleme: 26.12.2022 - 13:43
 

Burhan Kurtuluş: Buz pateninde dünya şampiyonları çıkaracağız

Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası, Ankara'da gerçekleştirildi. Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Burhan Kurtuluş, bu patenine ilgilinin büyük olduğunu belirterek, yakında dünya şampiyonları çıkaracaklarını söyledi.
ANKHABER Türkiye Buz Pateni Federasyonunun 2022-2023 sezonu faaliyet programında yer alan Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası, Ankara'da yapıldı. 70 SPORCU MÜCADELE ETTİ Ümitköy Spor Kompleksi'nde 3 gün süren şampiyonada 18 kulüpten toplam 70 sporcu mücadele etti. Organizasyonun son gününde advance, büyükler ve gençler kategorisindeki sporcular performanslarını sergiledi. DERECEYE GİREN SPORCULAR Şampiyonada büyük erkekler kategorisinde Burak Demirboğa, kadınlarda ise Salma Agamova birinci oldu. Advance erkeklerde Mehmet Cenkay Karlıklı, kadınlarda Derya Taygan birinci olurken, genç erkeklerde Ali Efe Güneş ve kadınlarda ise Azra Ulus ilk sırada yer aldı. BURHAN KURTULUŞ: BUZ PATENİNE İLGİ BÜYÜK Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Burhan Kurtuluş, yarışmada dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını verirken yaptığı değerlendirmede, başarılı bir organizasyona imza attıklarını belirterek, “Türk halkı buz pateni sporunu çok seviyor. Bu spora olan ilgi artarken başarılar da geliyor. Yakında dünya şampiyonları çıkaracağımızdan eminim” dedi.
Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası, Ankara'da gerçekleştirildi. Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Burhan Kurtuluş, bu patenine ilgilinin büyük olduğunu belirterek, yakında dünya şampiyonları çıkaracaklarını söyledi.

ANKHABER

Türkiye Buz Pateni Federasyonunun 2022-2023 sezonu faaliyet programında yer alan Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası, Ankara'da yapıldı.

70 SPORCU MÜCADELE ETTİ

Ümitköy Spor Kompleksi'nde 3 gün süren şampiyonada 18 kulüpten toplam 70 sporcu mücadele etti.

Organizasyonun son gününde advance, büyükler ve gençler kategorisindeki sporcular performanslarını sergiledi.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

Şampiyonada büyük erkekler kategorisinde Burak Demirboğa, kadınlarda ise Salma Agamova birinci oldu.

Advance erkeklerde Mehmet Cenkay Karlıklı, kadınlarda Derya Taygan birinci olurken, genç erkeklerde Ali Efe Güneş ve kadınlarda ise Azra Ulus ilk sırada yer aldı.

BURHAN KURTULUŞ: BUZ PATENİNE İLGİ BÜYÜK

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Burhan Kurtuluş, yarışmada dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını verirken yaptığı değerlendirmede, başarılı bir organizasyona imza attıklarını belirterek, “Türk halkı buz pateni sporunu çok seviyor. Bu spora olan ilgi artarken başarılar da geliyor. Yakında dünya şampiyonları çıkaracağımızdan eminim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.