Müzisyen Onur Şener'in adı Çankaya'da Sonsuza Kadar Yaşayacak

Yerel 15.12.2022 - 00:01, Güncelleme: 15.12.2022 - 00:01
 

Müzisyen Onur Şener'in adı Çankaya'da Sonsuza Kadar Yaşayacak

Eğlence mekanında öldürülen müzisyen Onur Şener'in adının verildiği Çankaya'daki parkın açılışı yapıldı.
Sema KUMRULU Çankaya Belediyesi, Ankaralı müzisyen Onur Şener'in adını yaşatacak. Ankara'da sahne aldığı eğlence mekanında öldürülen müzisyen Onur Şener'in adının verildiği Çankaya'daki parkın açılışı 14 Aralık 2022 tarihinde yapıldı. Çankaya Alacaatlı Mahallesi'ndeki Onur Şener Parkı'nın açılışına Şener'in ailesi, sevenleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşu üyeleri katıldı. Açılışta, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından Şener'in hayatı sinevizyonla anlatıldı. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen zor bir açılış gerçekleştirdiklerini belirterek ''Her ölüm, erkendir. Ama bazı ölümler gerçekten erken oluyor.  Şener'in öldürülmesi tüm Türkiye'yi etkileyen bir olay.  Böyle olayların yaşanmaması en büyük dileğimiz. Sevgili Onur Şener'in adı bu parkta sonsuza kadar yaşayacak. Biz de Çankaya Belediyesi olarak değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz'' diye konuştu. Törende Alacaatlı Mahallesi Muhtarı Hülya Erdoğan Taşdelen'e çiçek sundu. Onur Şener'in annesi de Taşdelen'e oğlunun adını taşıyan parkın açılışından dolayı çiçek takdim etti. Ardından Taşdelen, Onur Şener'in ailesinin de katılımıyla kurdele kesti. Taşdelen, Onur Şener'in anısına alana getirilen beyaz balonları da Şener'in kızı Ceyda ve annesi Leyla Şener ile birlikte gökyüzüne bıraktı. Alacaatlı Mahallesi 4982. Cadde üzerinde açılan park, oturma birimleri ve yeşil dokusuyla halkın hizmetine sunuldu. Ayrıca Çankaya Belediyesi tarafından başarılı müzisyen Onur Şener adına bir de hatıra ormanı oluşturuldu. Şener'in mezun olduğu TED Koleji mezunları, Çayyolu Semt Meclisi ve Çukurca Leo Kulübü üyeleri tarafından Çayyolunda belirtilen alana 150 adet fidan dikildi. Müzisyen Onur Şener'e rahmet dilerken Çankaya Belediyesine teşekkür ederiz.
Eğlence mekanında öldürülen müzisyen Onur Şener'in adının verildiği Çankaya'daki parkın açılışı yapıldı.

Sema KUMRULU

Çankaya Belediyesi, Ankaralı müzisyen Onur Şener'in adını yaşatacak.

Ankara'da sahne aldığı eğlence mekanında öldürülen müzisyen Onur Şener'in adının verildiği Çankaya'daki parkın açılışı 14 Aralık 2022 tarihinde yapıldı.

Çankaya Alacaatlı Mahallesi'ndeki Onur Şener Parkı'nın açılışına Şener'in ailesi, sevenleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşu üyeleri katıldı.

Açılışta, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından Şener'in hayatı sinevizyonla anlatıldı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen zor bir açılış gerçekleştirdiklerini belirterek ''Her ölüm, erkendir. Ama bazı ölümler gerçekten erken oluyor.  Şener'in öldürülmesi tüm Türkiye'yi etkileyen bir olay.  Böyle olayların yaşanmaması en büyük dileğimiz. Sevgili Onur Şener'in adı bu parkta sonsuza kadar yaşayacak. Biz de Çankaya Belediyesi olarak değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

Törende Alacaatlı Mahallesi Muhtarı Hülya Erdoğan Taşdelen'e çiçek sundu. Onur Şener'in annesi de Taşdelen'e oğlunun adını taşıyan parkın açılışından dolayı çiçek takdim etti. Ardından Taşdelen, Onur Şener'in ailesinin de katılımıyla kurdele kesti. Taşdelen, Onur Şener'in anısına alana getirilen beyaz balonları da Şener'in kızı Ceyda ve annesi Leyla Şener ile birlikte gökyüzüne bıraktı.

Alacaatlı Mahallesi 4982. Cadde üzerinde açılan park, oturma birimleri ve yeşil dokusuyla halkın hizmetine sunuldu.

Ayrıca Çankaya Belediyesi tarafından başarılı müzisyen Onur Şener adına bir de hatıra ormanı oluşturuldu. Şener'in mezun olduğu TED Koleji mezunları, Çayyolu Semt Meclisi ve Çukurca Leo Kulübü üyeleri tarafından Çayyolunda belirtilen alana 150 adet fidan dikildi.

Müzisyen Onur Şener'e rahmet dilerken Çankaya Belediyesine teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.