Metal Expo 2022 Fuarı açıldı

Ekonomi 28.09.2022 - 12:19, Güncelleme: 28.09.2022 - 12:19
 

Metal Expo 2022 Fuarı açıldı

Virüs salgınları yüzünden yaşanan sıkıntılar fuarları da vurunca dünya genelinde iptaller yaşanmıştı. Bu aranın ardından Metal Expo 2022 Fuarı İstanbul Fuar Merkezinde açıldı.
Bilindiği gibi, 2020 yılında fuarların devlet eliyle ertelendi ve 2021 yılında da beklentilerin aksine pandeminin seyrindeki dalgalanma nedeniyle gerçekleşemedi. Bu yıl düzenlenen Metal Expo 2022 Fuarı ise 28 Eylül’de kapılarını İstanbul Fuar Merkezi'nde açtı. Fuar 1 Ekim’e kadar devam edecek. Fuar Sonuç Raporu 2021’de yer alan bilgilere göre, “Demir Çelik Endüstrisinde pazarlama faaliyetleri açısından çok önemli bir yere sahip olan küresel fuarlar 2021 takviminden çekilip 2022’yi gösterdiklerinde gözler Metal Expo’ya çevrilmişti. Birlikte hareket ettiği sektör paydaşlarının desteği ile daha önce duyurulduğu tarihte açılması için yoğun çaba harcanan Metal Expo, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde düzenlenen ‘Avrupa Yeşil Mutabakatı’ Çalıştayı’na ev sahipliği yaparak, tüm demir çelik sektörünün dikkatini çekmeyi başardı.” 28 Eylül - 1 Ekim arasında açık kalacak Metal Expo 2022 Fuarının sektöre yeni bir heyecan ve hareketlilik getirmesi bekleniyor.
Virüs salgınları yüzünden yaşanan sıkıntılar fuarları da vurunca dünya genelinde iptaller yaşanmıştı. Bu aranın ardından Metal Expo 2022 Fuarı İstanbul Fuar Merkezinde açıldı.

Bilindiği gibi, 2020 yılında fuarların devlet eliyle ertelendi ve 2021 yılında da beklentilerin aksine pandeminin seyrindeki dalgalanma nedeniyle gerçekleşemedi.

Bu yıl düzenlenen Metal Expo 2022 Fuarı ise 28 Eylül’de kapılarını İstanbul Fuar Merkezi'nde açtı. Fuar 1 Ekim’e kadar devam edecek.

Fuar Sonuç Raporu 2021’de yer alan bilgilere göre, “Demir Çelik Endüstrisinde pazarlama faaliyetleri açısından çok önemli bir yere sahip olan küresel fuarlar 2021 takviminden çekilip 2022’yi gösterdiklerinde gözler Metal Expo’ya çevrilmişti. Birlikte hareket ettiği sektör paydaşlarının desteği ile daha önce duyurulduğu tarihte açılması için yoğun çaba harcanan Metal Expo, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde düzenlenen ‘Avrupa Yeşil Mutabakatı’ Çalıştayı’na ev sahipliği yaparak, tüm demir çelik sektörünün dikkatini çekmeyi başardı.”

28 Eylül - 1 Ekim arasında açık kalacak Metal Expo 2022 Fuarının sektöre yeni bir heyecan ve hareketlilik getirmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.