Yaprak Dönercisi, 30 Ağustos’u çocuklar ve gazilerle kutladı

Yerel 30.08.2022 - 15:18, Güncelleme: 30.08.2022 - 16:04
 

Yaprak Dönercisi, 30 Ağustos’u çocuklar ve gazilerle kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılına özel anlamlı bir program vardı. Ankara’da gaziler ve çocukların katılımıyla gerçekleşen etkinlikte zaferin yıldönümü coşku içinde kutlandı.
Ankara’daki Yaprak Dönercisi Etlik Şubesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. Yılına özel etkinlik düzenledi. Etkinlikte çocuklarla gaziler bir araya geldi. Destansı zaferin 100. Yılı Dünyanın en büyük kahramanlık destanlarından biri olan Büyük Taarruz, 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığındaki Türk Ordusu, düşmanı hezimete uğratarak adını tarihe altın harflerle yazdırmayı başardı. O dillere destan zaferin üzerinden tam 100 yıl geçti.  Yaprak Dönercisi, bu önemli günü bando ekibi eşliğinde kutladı. Ankara’da gaziler ve çocukların katılımıyla gerçekleşen etkinlikte “Büyük Taarruz” ruhu genç / yaşlı herkese yaşatılmaya çalışıldı. Kırmızı-beyaz tişörtler giyen çocuklar, gazilere yemek ikramında bulundu. Törende konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Şehitler için dualar edildi, yemekler yendi. Çocuklar ve gaziler “Dün, bugün, yarın Cumhuriyetimiz el ele” yazılı panonun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklar gazilerden deneyimlerini bizzat öğrenme fırsatı buldu,  şanlı zaferin ne zorlukla kazanıldığı anlatıldı. Ardından katılımcılar vatandaşlara balon ve bayrak dağıtımı yaptı. ‘Katkı sunmak istedik…’ Düzenlenen etkinlikte konuşan Mehmet Gökbulut, bu özel günün önemini hatırlatarak, “30 Ağustos Zafer Bayramına bir katkıda bulunmak istedik. Bu zaferleri kazanmak kolay değildi ama milletçe el ele vererek kazandık.” dedi.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılına özel anlamlı bir program vardı. Ankara’da gaziler ve çocukların katılımıyla gerçekleşen etkinlikte zaferin yıldönümü coşku içinde kutlandı.

Ankara’daki Yaprak Dönercisi Etlik Şubesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. Yılına özel etkinlik düzenledi. Etkinlikte çocuklarla gaziler bir araya geldi.

Destansı zaferin 100. Yılı

Dünyanın en büyük kahramanlık destanlarından biri olan Büyük Taarruz, 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığındaki Türk Ordusu, düşmanı hezimete uğratarak adını tarihe altın harflerle yazdırmayı başardı. O dillere destan zaferin üzerinden tam 100 yıl geçti. 

Yaprak Dönercisi, bu önemli günü bando ekibi eşliğinde kutladı. Ankara’da gaziler ve çocukların katılımıyla gerçekleşen etkinlikte “Büyük Taarruz” ruhu genç / yaşlı herkese yaşatılmaya çalışıldı.

Kırmızı-beyaz tişörtler giyen çocuklar, gazilere yemek ikramında bulundu. Törende konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Şehitler için dualar edildi, yemekler yendi. Çocuklar ve gaziler “Dün, bugün, yarın Cumhuriyetimiz el ele” yazılı panonun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çocuklar gazilerden deneyimlerini bizzat öğrenme fırsatı buldu,  şanlı zaferin ne zorlukla kazanıldığı anlatıldı. Ardından katılımcılar vatandaşlara balon ve bayrak dağıtımı yaptı.

‘Katkı sunmak istedik…’

Düzenlenen etkinlikte konuşan Mehmet Gökbulut, bu özel günün önemini hatırlatarak, “ 30 Ağustos Zafer Bayramına bir katkıda bulunmak istedik. Bu zaferleri kazanmak kolay değildi ama milletçe el ele vererek kazandık.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.