İÇASİFED ile GGYD’nin iş ve güç birliği adına önemli bir ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2021 - 12:19, Güncelleme: 19.06.2021 - 12:19
 

İÇASİFED ile GGYD’nin iş ve güç birliği adına önemli bir ziyaret

ANKHABER Başkentin üretici iş insanlarının üyesi bulunduğu derneklerin çatı kuruluşu olan İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) ile Ankara’nın genç, girişimci, üretken iş insanlarını bünyesinde toplayan Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) arasında iş ve güç birliği olanağı yaratan bir ortam oluştu. M. Nezih Allıoğlu Başkanlığındaki GGYD Yönetim Kurulu, kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte yüz yüze faaliyetlerine hız verdi. Merkezi idare ve yerel yönetimler ile sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalarına yeniden başlayan Başkentli genç girişimciler, bu kapsamda İÇASİDEF Başkanı Ahmet Kurt ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Bilgilendirme ve üyeliğe davet… Görüşmede Ahmet Kurt ve Nezih Allıoğlu, başında bulundukları kurumlarla ilgili bilgilendirmeler yaptı. Ziyaretle ilgili olarak ANKHABER’e değerlendirmelerde bulunan İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, “Çok güzel bir ziyaret oldu. GGYD’yi İÇASIFED hakkında ve sahip olduğu network konusunda bilgilendirdik. Ortam o kadar sıcak ve samimiydi ki, GGYD’yi İÇASIFED’e üye olmaya davet ettik. Verimli bir ziyaret ve toplantı oldu. GGYD Başkanı Sayın NezihAllıoğlu ve Yönetimine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde önemli iş birliklerimizin olacağına inanıyorum.” dedi. GGYD ve hizmet alanları tanıtıldı GGYD Başkanı M. Nezih Allıoğlu da ziyaretle ilgili olarak ANKHABER’e şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi Genç Girişim ve Yönetişim Derneğimizin üyelerimiz, Ankara ve Türkiye için çok önemli çalışmaları, hizmetleri var. Örneğin, “İşte Fırsat Toplantıları” bunlardan biri. Koronavirüs salgını sürecinde toplantılarımızı çevrimiçi olarak gerçekleştirerek başlattığımız geleneği aksatmadan sürdürdük. Ayrıca bivarbiyok.com isimli e-ticaret portalımızı İÇASİFED yönetimine anlattık. Sayın Başkan Ahmet Kurt ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz.”

ANKHABER

Başkentin üretici iş insanlarının üyesi bulunduğu derneklerin çatı kuruluşu olan İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) ile Ankara’nın genç, girişimci, üretken iş insanlarını bünyesinde toplayan Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) arasında iş ve güç birliği olanağı yaratan bir ortam oluştu.

M. Nezih Allıoğlu Başkanlığındaki GGYD Yönetim Kurulu, kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte yüz yüze faaliyetlerine hız verdi. Merkezi idare ve yerel yönetimler ile sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalarına yeniden başlayan Başkentli genç girişimciler, bu kapsamda İÇASİDEF Başkanı Ahmet Kurt ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Bilgilendirme ve üyeliğe davet…

Görüşmede Ahmet Kurt ve Nezih Allıoğlu, başında bulundukları kurumlarla ilgili bilgilendirmeler yaptı.

Ziyaretle ilgili olarak ANKHABER’e değerlendirmelerde bulunan İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, “Çok güzel bir ziyaret oldu. GGYD’yi İÇASIFED hakkında ve sahip olduğu network konusunda bilgilendirdik. Ortam o kadar sıcak ve samimiydi ki, GGYD’yi İÇASIFED’e üye olmaya davet ettik. Verimli bir ziyaret ve toplantı oldu. GGYD Başkanı Sayın NezihAllıoğlu ve Yönetimine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde önemli iş birliklerimizin olacağına inanıyorum.” dedi.

GGYD ve hizmet alanları tanıtıldı

GGYD Başkanı M. Nezih Allıoğlu da ziyaretle ilgili olarak ANKHABER’e şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi Genç Girişim ve Yönetişim Derneğimizin üyelerimiz, Ankara ve Türkiye için çok önemli çalışmaları, hizmetleri var. Örneğin, “İşte Fırsat Toplantıları” bunlardan biri. Koronavirüs salgını sürecinde toplantılarımızı çevrimiçi olarak gerçekleştirerek başlattığımız geleneği aksatmadan sürdürdük. Ayrıca bivarbiyok.com isimli e-ticaret portalımızı İÇASİFED yönetimine anlattık. Sayın Başkan Ahmet Kurt ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.