İÇASİFED için ‘MÜKAD’des bir ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2021 - 12:14, Güncelleme: 14.07.2021 - 12:14
 

İÇASİFED için ‘MÜKAD’des bir ziyaret

ANKHABER / ÖZEL Türkiye’nin iş dünyasındaki en etkili çatı kuruluşlarından biri olan İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) hızla büyümeye devam ediyor. Federasyonun üye sayısı 17’ye ulaştı. MÜKAD ziyareti Son olarak Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği’nin (MÜKAD), üyelik süreci başladı. MÜKAD 2. Olağan Genel Kurul'u sonrasında Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Züleyha Özcan başkanlığındaki bir heyet İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt’u ziyaret etmiş, görüşmede üyelik konusu da gündeme gelmişti. Ahmet Kurt’un açıklamaları Konuyla ilgili olarak ANKHABER’e değerlendirmelerde bulunan İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, “Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği MÜKAD, iş dünyamızın önemli ve saygın bir sivil toplum kuruluşudur. Dünya çapında başarılara imza atan kadınlarımızı mühendislik ve mimarlık alanlarında temsil eden MÜKAD’ın ziyareti bizi hem heyecanlandırdı hem de sevindirdi.” diyerek şu bilgileri verdi: “MÜKAD Başkanı Sayın Züleyha Özcan, Başkan Yardımcısı Sayın Esma Sarıaslan ve Genel Sekreter Sayın Serpil Özlem Duru Federasyonumuzu ziyaret ederek bizleri sevindirdiler, onurlandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ziyarette çok şey konuşuldu ama bizi heyecanlandıran konu MÜKAD’ın İÇASİFED’e  üyelik başvurusu oldu. Kendilerine şimdiden aramıza hoş geldiniz diyor, başarılarının devamını diliyorum.” Alanında önemli MÜKAD’ın yaklaşık 100 seçkin üyesiyle dinamik bir dernek olduğunu belirten Ahmet Kurt, “Sahibi oldukları yayın organıyla kamuoyuna çalışmalarını duyuruyorlar. En önemlisi de başarılı öğrencilere burs vererek Türkiye’nin geleceğine katkı sağlıyorlar. MÜKAD adı altında yayın organı dergileri var. Öğrenci bursu veriyorlar.” dedi. Üye sayısı 17 oldu İÇASİFED’e üye dernekleri “OSİAD, AKSİAD, ANGİKAD, KAİSDER, YATSİAD, TUKD, BAGIAD, TÜSİAD, GGYD, GAYA, ANGIAD, BESİAD,  MAVİDER, HASİAD, KİKAD, Arabuluculuk Derneği” olarak sıralayan Ahmet Kurt, “MÜKAD’ın katılımı ile Federasyonumuza üye derneklerin sayısı 17’ye ulaştı. Artık daha da güçlüyüz. Geçtiğimiz ay da  Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Derneği (GGYD) üye olmuştu. GGYD üyeleri de ağırlıklı şekilde Ankara ve İstanbul’daki akademisyenlerden  oluşuyor.” bilgilerini verdi.

ANKHABER / ÖZEL

Türkiye’nin iş dünyasındaki en etkili çatı kuruluşlarından biri olan İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) hızla büyümeye devam ediyor.

Federasyonun üye sayısı 17’ye ulaştı.

MÜKAD ziyareti

Son olarak Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği’nin (MÜKAD), üyelik süreci başladı.

MÜKAD 2. Olağan Genel Kurul'u sonrasında Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Züleyha Özcan başkanlığındaki bir heyet İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt’u ziyaret etmiş, görüşmede üyelik konusu da gündeme gelmişti.

Ahmet Kurt’un açıklamaları

Konuyla ilgili olarak ANKHABER’e değerlendirmelerde bulunan İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, “Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği MÜKAD, iş dünyamızın önemli ve saygın bir sivil toplum kuruluşudur. Dünya çapında başarılara imza atan kadınlarımızı mühendislik ve mimarlık alanlarında temsil eden MÜKAD’ın ziyareti bizi hem heyecanlandırdı hem de sevindirdi.” diyerek şu bilgileri verdi:

“MÜKAD Başkanı Sayın Züleyha Özcan, Başkan Yardımcısı Sayın Esma Sarıaslan ve Genel Sekreter Sayın Serpil Özlem Duru Federasyonumuzu ziyaret ederek bizleri sevindirdiler, onurlandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ziyarette çok şey konuşuldu ama bizi heyecanlandıran konu MÜKAD’ın İÇASİFED’e  üyelik başvurusu oldu. Kendilerine şimdiden aramıza hoş geldiniz diyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Alanında önemli

MÜKAD’ın yaklaşık 100 seçkin üyesiyle dinamik bir dernek olduğunu belirten Ahmet Kurt, “Sahibi oldukları yayın organıyla kamuoyuna çalışmalarını duyuruyorlar. En önemlisi de başarılı öğrencilere burs vererek Türkiye’nin geleceğine katkı sağlıyorlar. MÜKAD adı altında yayın organı dergileri var. Öğrenci bursu veriyorlar.” dedi.

Üye sayısı 17 oldu

İÇASİFED’e üye dernekleri “OSİAD, AKSİAD, ANGİKAD, KAİSDER, YATSİAD, TUKD, BAGIAD, TÜSİAD, GGYD, GAYA, ANGIAD, BESİAD,  MAVİDER, HASİAD, KİKAD, Arabuluculuk Derneği” olarak sıralayan Ahmet Kurt, “MÜKAD’ın katılımı ile Federasyonumuza üye derneklerin sayısı 17’ye ulaştı. Artık daha da güçlüyüz. Geçtiğimiz ay da  Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Derneği (GGYD) üye olmuştu. GGYD üyeleri de ağırlıklı şekilde Ankara ve İstanbul’daki akademisyenlerden  oluşuyor.” bilgilerini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.