İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt’un Babalar Günü mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2021 - 18:16, Güncelleme: 19.06.2021 - 18:16
 

İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt’un Babalar Günü mesajı

ANKHABER İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Babalarımız hayatta hep yanınızda olan yol göstericimizdir” dedi. Vefa borcu insanlık gereği “Özellikle koronavirüs salgınının yarattığı olumsuz koşullarda ailesinin, çocuklarının eğitiminden geçimine kadar her gereksinimini canı pahasına karşılamaya çalışan babalarımıza duyduğumuz vefa borcu insanlığımızın ve inancımızın gereğidir” diyen Ahmet Kurt, mesajında şu ifadeleri kullandı: Minnet duyuyoruz… “Üretimden, Türkiye’nin kazanımlarından başka bir şey düşünmeyen KOBİ’lerin en güçlü çatı kuruluşlarından biri olarak babalarımıza minnet duygularımızı iletiyoruz. Toplumumuzun temel direği olan ailenin korunması için büyük özveri gösteren, her türlü zorluğa katlanan babalar, yüklendikleri manevi sorumlulukla da aile içerisinde sevgi ve saygı bağlarının kurulması, güçlenmesini sağlamaktadır. Aile, birey, toplum, vatan ve millet sevgisini ilk önce babalarımızdan öğreniyoruz. Her zaman yanlarındayız Babalar umudun, çalışkanlığın, güvenin, fedakarlığın adıdır. Bizlere düşen görev; ülke olarak zor günler yaşadığımız ve ekonomik, sosyal, sosyal siyasal sorunlarla boğuştuğumuz bu günlerde ve yılın her döneminde onlara yardımcı olmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle İÇASİFED olarak, dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş olan babalarımızın gününü kutluyor, sağlık ve bereket diliyoruz.”

ANKHABER

İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Babalarımız hayatta hep yanınızda olan yol göstericimizdir” dedi.

Vefa borcu insanlık gereği

“Özellikle koronavirüs salgınının yarattığı olumsuz koşullarda ailesinin, çocuklarının eğitiminden geçimine kadar her gereksinimini canı pahasına karşılamaya çalışan babalarımıza duyduğumuz vefa borcu insanlığımızın ve inancımızın gereğidir” diyen Ahmet Kurt, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Minnet duyuyoruz…

“Üretimden, Türkiye’nin kazanımlarından başka bir şey düşünmeyen KOBİ’lerin en güçlü çatı kuruluşlarından biri olarak babalarımıza minnet duygularımızı iletiyoruz.

Toplumumuzun temel direği olan ailenin korunması için büyük özveri gösteren, her türlü zorluğa katlanan babalar, yüklendikleri manevi sorumlulukla da aile içerisinde sevgi ve saygı bağlarının kurulması, güçlenmesini sağlamaktadır.

Aile, birey, toplum, vatan ve millet sevgisini ilk önce babalarımızdan öğreniyoruz.

Her zaman yanlarındayız

Babalar umudun, çalışkanlığın, güvenin, fedakarlığın adıdır. Bizlere düşen görev; ülke olarak zor günler yaşadığımız ve ekonomik, sosyal, sosyal siyasal sorunlarla boğuştuğumuz bu günlerde ve yılın her döneminde onlara yardımcı olmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle İÇASİFED olarak, dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş olan babalarımızın gününü kutluyor, sağlık ve bereket diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.