HALK EKMEK FABRİKASI’NIN EKMEK ÇEŞİDİ 13’TEN 17’YE ÇIKTI

Ankara 28.11.2022 - 11:49, Güncelleme: 28.11.2022 - 11:49
 

HALK EKMEK FABRİKASI’NIN EKMEK ÇEŞİDİ 13’TEN 17’YE ÇIKTI

Ankara Halk Ekmek Fabrikası geleneksel ekşi mayadan dört farklı çeşit ekmek üretmeye başladı. Matador denilen fırınlarda pişen çavdarlı-yulaflı, siyez unlu, zeytinli-kekikli ve Akdeniz ekmeği 400 ve 500 gram olarak satışa sunulurken, ekmekler Başkentlilerin kısa sürede büyük beğenisini kazandı.
Başkentlilerin sağlıklı, hijyenik ve uygun fiyatla gıdaya ulaşması amacıyla hizmet veren Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, ‘ilklere’ imza atmayı sürdürüyor. Ankara Halk Ekmek Fabrikası 41 yıllık tarihinde ‘ilk kez’  dört ayrı çeşitte ekşi mayalı ekmek üreterek satışa sundu. EKMEK ÇEŞİDİ 17’YE YÜKSELDİ AR-GE birimi ve deneyimli ustalarının iş birliğinde ürün yelpazesini her geçen gün geliştiren Halk Ekmek Fabrikası, 25 yıllık geleneksel ekşi mayadan üretip matador fırında pişirdiği çavdarlı-yulaflı, siyez unlu, zeytinli-kekikli ve Akdeniz olmak üzere 4 çeşit ekmeği ürün yelpazesine ekledi. Yeni ekşi mayalı ekmeklerle birlikte ekmek çeşidi 13’ten 17’ye yükselmiş oldu. 400 ve 500 gram hâlinde satışa sunulan ekmekler Başkentlilerin kısa sürede büyük beğenisini kazandı. “EKŞİ MAYALI EKMEK BÜFELERİNİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ” Ekşi mayalı; çavdarlı-yulaflı, siyez unlu, zeytinli-kekikli ekmekleri ile Akdeniz ekmeğinin üretimi konusunda bilgi veren Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Tamer Eski, şunları söyledi: “Ankara Halk Ekmek Fabrikası olarak ürün gamını zenginleştirmeye devam ediyoruz. 25 yıllık geleneksel Anadolu mayamızla 4 çeşit ekşi mayalı ekmek üretmeye başladık. Bu ekmeklerimizi Başkent Marketlerde, Fabrika Satış Mağazalarımızda ve 423 Halk Ekmek Büfesi’nin 62’sinde Ankara halkıyla buluşturmaya başladık. Halkımız ekşi mayalı ekmekleri çok beğendi. Önümüzdeki günlerde gelen talepler doğrultusunda ekşi maya ekmeklerimizin dağıtımını yaptığımız büfelerinin sayısını artıracağız.”
Ankara Halk Ekmek Fabrikası geleneksel ekşi mayadan dört farklı çeşit ekmek üretmeye başladı. Matador denilen fırınlarda pişen çavdarlı-yulaflı, siyez unlu, zeytinli-kekikli ve Akdeniz ekmeği 400 ve 500 gram olarak satışa sunulurken, ekmekler Başkentlilerin kısa sürede büyük beğenisini kazandı.

Başkentlilerin sağlıklı, hijyenik ve uygun fiyatla gıdaya ulaşması amacıyla hizmet veren Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, ‘ilklere’ imza atmayı sürdürüyor.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası 41 yıllık tarihinde ‘ilk kez’  dört ayrı çeşitte ekşi mayalı ekmek üreterek satışa sundu.

EKMEK ÇEŞİDİ 17’YE YÜKSELDİ

AR-GE birimi ve deneyimli ustalarının iş birliğinde ürün yelpazesini her geçen gün geliştiren Halk Ekmek Fabrikası, 25 yıllık geleneksel ekşi mayadan üretip matador fırında pişirdiği çavdarlı-yulaflı, siyez unlu, zeytinli-kekikli ve Akdeniz olmak üzere 4 çeşit ekmeği ürün yelpazesine ekledi.

Yeni ekşi mayalı ekmeklerle birlikte ekmek çeşidi 13’ten 17’ye yükselmiş oldu. 400 ve 500 gram hâlinde satışa sunulan ekmekler Başkentlilerin kısa sürede büyük beğenisini kazandı.

“EKŞİ MAYALI EKMEK BÜFELERİNİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ”

Ekşi mayalı; çavdarlı-yulaflı, siyez unlu, zeytinli-kekikli ekmekleri ile Akdeniz ekmeğinin üretimi konusunda bilgi veren Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Tamer Eski, şunları söyledi:

“Ankara Halk Ekmek Fabrikası olarak ürün gamını zenginleştirmeye devam ediyoruz. 25 yıllık geleneksel Anadolu mayamızla 4 çeşit ekşi mayalı ekmek üretmeye başladık. Bu ekmeklerimizi Başkent Marketlerde, Fabrika Satış Mağazalarımızda ve 423 Halk Ekmek Büfesi’nin 62’sinde Ankara halkıyla buluşturmaya başladık. Halkımız ekşi mayalı ekmekleri çok beğendi. Önümüzdeki günlerde gelen talepler doğrultusunda ekşi maya ekmeklerimizin dağıtımını yaptığımız büfelerinin sayısını artıracağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.