Fuar öncesi önemli bir kültür/sanat paneli

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2021 - 18:01, Güncelleme: 29.03.2021 - 18:01
 

Fuar öncesi önemli bir kültür/sanat paneli

ANKHABER Büyükşehirlerin boğduğu insanların bundan kurtulmak için kaçacağı iki alan var: Doğa ya da kültür sanat etkinlikleri. En son örnek… Bu ayrımın bilincinde olanlar her zeminde buna dikkat çekiyor. ArtAnkara 7. Çağdaş Sanat Fuarı'nın açılış töreni öncesi düzenlenen panel buna en son örnek oldu. “Büyük Kentlerde Kültür ve Sanat Hayatının Dinamikleri” konulu panel, kültür/sanatın önemi ve müzelerin işlevi konusunda her şeyin konuşulduğu bir ortam oluşturdu. Katılımcılar… Panele konuşmacı olarak katılan Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, AKK Ankara Kalesi Çalışmaları Meclisi Sözcüsü Şevket Bülend Yahnici, Rahmi M. Koç Müzesi Müdürü Özgür Ceren Can ve Erimtan Müzesi Müdürü Nazan Gezer, kentlerin kültür ve sanat hayatında sivil toplumun desteği, sorumlulukları; müzelerin ve müzeciliğin katkılarını dile getirdi.

ANKHABER

Büyükşehirlerin boğduğu insanların bundan kurtulmak için kaçacağı iki alan var: Doğa ya da kültür sanat etkinlikleri.

En son örnek…

Bu ayrımın bilincinde olanlar her zeminde buna dikkat çekiyor.

ArtAnkara 7. Çağdaş Sanat Fuarı'nın açılış töreni öncesi düzenlenen panel buna en son örnek oldu.

“Büyük Kentlerde Kültür ve Sanat Hayatının Dinamikleri” konulu panel, kültür/sanatın önemi ve müzelerin işlevi konusunda her şeyin konuşulduğu bir ortam oluşturdu.

Katılımcılar…

Panele konuşmacı olarak katılan Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, AKK Ankara Kalesi Çalışmaları Meclisi Sözcüsü Şevket Bülend Yahnici, Rahmi M. Koç Müzesi Müdürü Özgür Ceren Can ve Erimtan Müzesi Müdürü Nazan Gezer, kentlerin kültür ve sanat hayatında sivil toplumun desteği, sorumlulukları; müzelerin ve müzeciliğin katkılarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.