Engelli Merkezi, destekçilerini unutmuyor

Yerel 07.08.2023 - 15:45, Güncelleme: 07.08.2023 - 15:45
 

Engelli Merkezi, destekçilerini unutmuyor

Ali Daştan, iş insanı Vural Koçer ile teknik destek sunan Ahmet Yurtlu’ya plaket takdiminde bulundu.
ANKHABER Engelli Hakları Fedarasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, engellilere yardımcı olan, Engelli Merkezi çalışmalarına katkı sunanlara vefa borcunu unutmuyor. Son olarak, Buş Buş kırtasiyenin sahibi Vural Koçer ile teknik destek sunan Ahmet Yurtlu’ya plaket takdiminde bulundu. Ali Daştan konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Engelli danışma merkezimizin kuruluşundan itibaren bizlerden maddi manevi desteklerini esirgemeyen; ‘her sağlam, potansiyel bir engelli adayıdır’ diyerek daima yanımız da duran Buş Buş kırtasiyenin sahibi iş adamı Vural Koçer ve teknik konularda desteklerini esirgemeyen Ahmet Yurtlu kardeşime tüm engelli camiamız adına yürekten teşekkür ederim.”
Ali Daştan, iş insanı Vural Koçer ile teknik destek sunan Ahmet Yurtlu’ya plaket takdiminde bulundu.

ANKHABER

Engelli Hakları Fedarasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, engellilere yardımcı olan, Engelli Merkezi çalışmalarına katkı sunanlara vefa borcunu unutmuyor.

Son olarak, Buş Buş kırtasiyenin sahibi Vural Koçer ile teknik destek sunan Ahmet Yurtlu’ya plaket takdiminde bulundu.

Ali Daştan konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Engelli danışma merkezimizin kuruluşundan itibaren bizlerden maddi manevi desteklerini esirgemeyen; ‘her sağlam, potansiyel bir engelli adayıdır’ diyerek daima yanımız da duran Buş Buş kırtasiyenin sahibi iş adamı Vural Koçer ve teknik konularda desteklerini esirgemeyen Ahmet Yurtlu kardeşime tüm engelli camiamız adına yürekten teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.