Emin Antik Sanat Merkezi’nde iki muhteşem sergi daha açılacak

Kültür-Sanat 18.12.2023 - 17:42, Güncelleme: 18.12.2023 - 17:46
 

Emin Antik Sanat Merkezi’nde iki muhteşem sergi daha açılacak

ANKHABER Başkent Ankara’nın Kale'de bulunan önemli kültür/sanat mekanlarından Emin Antik Sanat Merkezi’nde hafta sonu Ercan Gülen ve Atalay Mansuroğlu’nun resim sergileri açılacak.
Cumartesi günü saat 14.00’te açılacak Ercan Gülen ve Atalay Mansuroğlu’nun resim sergileriyle ilgili olarak Emin Antik Sanat Merkezi’nden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Ercan Gülen, 1960 yılında İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun oldu. Uzun yıllar Amerika'nın değişik şehirlerinde kaldığı sırada resim öğretmenliği yaptı, Bilkent Üniversitesinde resim dersleri verdi. BRHD Başkanlığı yaptığı dönemde Sanat Gazetesi çıkardı, Ermenistan, Kazakistan, Atina'da Türk sanatçıların içinde olduğu sergiler düzenledi.34 Sergi açan Sanatçı, değişik baskı tekniklerin de baskı, karışık teknik ve yağlı boya resimler yaptı, birçok ödül alan sanatçı 2013 yılında aramızdan ayrıldı... Atalay Mansuroğlu,1993’te G.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden mezun oldu.2002 yılında Almanya'daki Bremen Üniversitesi'nde resim bölümünü bitirdi. İstanbul Haliç Üniversitesinde Tekstil ve Moda Tasarımı dalında yüksek lisans yaptı... Hacettepe Üniversitesinde Prof. Dr Hasan Pekmezci'den ders aldı, Sanatta yeterlilik programını bitirdi.2023 de doçent oldu. Doğuş Üniversitesi Resim ve Grafik Bölümünde öğretim üyesidir. Serginin açılışı, 23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 14.00’te Emin Antik Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.”    
ANKHABER Başkent Ankara’nın Kale'de bulunan önemli kültür/sanat mekanlarından Emin Antik Sanat Merkezi’nde hafta sonu Ercan Gülen ve Atalay Mansuroğlu’nun resim sergileri açılacak.

Cumartesi günü saat 14.00’te açılacak Ercan Gülen ve Atalay Mansuroğlu’nun resim sergileriyle ilgili olarak Emin Antik Sanat Merkezi’nden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Ercan Gülen, 1960 yılında İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun oldu. Uzun yıllar Amerika'nın değişik şehirlerinde kaldığı sırada resim öğretmenliği yaptı, Bilkent Üniversitesinde resim dersleri verdi. BRHD Başkanlığı yaptığı dönemde Sanat Gazetesi çıkardı, Ermenistan, Kazakistan, Atina'da Türk sanatçıların içinde olduğu sergiler düzenledi.34 Sergi açan Sanatçı, değişik baskı tekniklerin de baskı, karışık teknik ve yağlı boya resimler yaptı, birçok ödül alan sanatçı 2013 yılında aramızdan ayrıldı...

Atalay Mansuroğlu,1993’te G.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden mezun oldu.2002 yılında Almanya'daki Bremen Üniversitesi'nde resim bölümünü bitirdi. İstanbul Haliç Üniversitesinde Tekstil ve Moda Tasarımı dalında yüksek lisans yaptı... Hacettepe Üniversitesinde Prof. Dr Hasan Pekmezci'den ders aldı, Sanatta yeterlilik programını bitirdi.2023 de doçent oldu. Doğuş Üniversitesi Resim ve Grafik Bölümünde öğretim üyesidir.

Serginin açılışı, 23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 14.00’te Emin Antik Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.