Çoban Ressam’ın Eserleri ''100. Yılda 100 Sanatçı Yılbaşı Sergisi'' İle ARTSAN Galeri'de

Kültür-Sanat 21.12.2023 - 10:09, Güncelleme: 21.12.2023 - 10:09
 

Çoban Ressam’ın Eserleri ''100. Yılda 100 Sanatçı Yılbaşı Sergisi'' İle ARTSAN Galeri'de

Sema KUMRULU / ARTSAN Galeri ''100. Yılda 100 Sanatçı Yılbaşı Sergisine ev sahipliği yapıyor. 16 Aralık 2023 tarihinde yoğun bir kalabalıkla açılan sergi, 8 Ocak 2024 tarihine kadar izlenebilir.
  100 sanatçıdan oluşan sergide, Çoban Ressam (Süleyman Şahin) eserleri ile yer aldı.    Çizdiği manzara resimleriyle kırsal kesimi işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevresinde Çoban Ressam olarak bilinen Süleyman Şahin bir süre önce geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle bir bacağını kaybetti. Bugüne kadar 120 kişisel sergi açan, 500 karma sergide yer alan sanatçı, sağlığına kavuştuktan sonra ilk karma sergisine, ''100. Yılda 100 Sanatçı Yılbaşı Sergisi'' ile Artsan Galeri'de katıldı.      Kendisiyle söyleşimde;       ''Geçirmiş olduğum rahatsızlık belki de sağlığıma kavuşmama neden oldu. Artık kendime daha iyi bakıyorum. Sağlıklıyım, resim çalışmalarıma hız verdim.  Ameliyattan sonra katıldığım ilk karma sergi bu. Ben de 5 çalışmamla katılım, resimlerimin satılması bana ayrı bir haz verdi. Böyle sergiler çok kıymetli. Birçok sanatçının bir araya gelmesi, gençlerin bizi, bizim genç ressamları tanımamız çok önemli. Arkadaşlarımı bu sergide görmek beni çok mutlu etti. Doğayı çok özledim. Kısa bir süre sonra inşallah doğa çalışmalarıma da başlayacağım. Hayat devam ediyor. Bu hayatın içerisinde herkes yaptığı işle yer almalı. Ben de bu tarz sergilere daha çok katılacağım'' diye konuştu.   Böyle kıymetli bir sanatçının tekrar bizimle olması, sanat camiası adına çok kıymetli. Geçmiş olsun, eserlerin ve sen hep birlikte olalım Çoban Hocam.
Sema KUMRULU / ARTSAN Galeri ''100. Yılda 100 Sanatçı Yılbaşı Sergisine ev sahipliği yapıyor. 16 Aralık 2023 tarihinde yoğun bir kalabalıkla açılan sergi, 8 Ocak 2024 tarihine kadar izlenebilir.

  100 sanatçıdan oluşan sergide, Çoban Ressam (Süleyman Şahin) eserleri ile yer aldı.

   Çizdiği manzara resimleriyle kırsal kesimi işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevresinde Çoban Ressam olarak bilinen Süleyman Şahin bir süre önce geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle bir bacağını kaybetti. Bugüne kadar 120 kişisel sergi açan, 500 karma sergide yer alan sanatçı, sağlığına kavuştuktan sonra ilk karma sergisine, ''100. Yılda 100 Sanatçı Yılbaşı Sergisi'' ile Artsan Galeri'de katıldı.

     Kendisiyle söyleşimde;

      ''Geçirmiş olduğum rahatsızlık belki de sağlığıma kavuşmama neden oldu. Artık kendime daha iyi bakıyorum. Sağlıklıyım, resim çalışmalarıma hız verdim.  Ameliyattan sonra katıldığım ilk karma sergi bu. Ben de 5 çalışmamla katılım, resimlerimin satılması bana ayrı bir haz verdi. Böyle sergiler çok kıymetli. Birçok sanatçının bir araya gelmesi, gençlerin bizi, bizim genç ressamları tanımamız çok önemli. Arkadaşlarımı bu sergide görmek beni çok mutlu etti. Doğayı çok özledim. Kısa bir süre sonra inşallah doğa çalışmalarıma da başlayacağım. Hayat devam ediyor. Bu hayatın içerisinde herkes yaptığı işle yer almalı. Ben de bu tarz sergilere daha çok katılacağım'' diye konuştu.

  Böyle kıymetli bir sanatçının tekrar bizimle olması, sanat camiası adına çok kıymetli. Geçmiş olsun, eserlerin ve sen hep birlikte olalım Çoban Hocam.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.