Bu da bizim bayramımız...

Güncel 24.07.2023 - 09:58, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:00
 

Bu da bizim bayramımız...

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlanıyor. Gün dolayısıyla birçok kişi, kurum ve kuruluştan kutlama mesajları geldi.
Bunlardan biri de Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç idi. Erkılınç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı. Erkılınç; Basın İlan Kurumu (BİK) ‘nun sosyal medyadan yaptığı, 'Özverili çalışmaları ve tarafsız haberleriyle kamuoyunu bilgilendiren basın mensuplarımızı saygıyla selamlıyoruz. Gazetecilerimizin yanında yer alarak cesaretlerini alkışlamaya ve özgürlüklerini desteklemeye devam edeceğiz. #GazetecilerveBasınBayramı kutlu olsun.'
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlanıyor. Gün dolayısıyla birçok kişi, kurum ve kuruluştan kutlama mesajları geldi.

Bunlardan biri de Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç idi. Erkılınç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Erkılınç; Basın İlan Kurumu (BİK) ‘nun sosyal medyadan yaptığı, 'Özverili çalışmaları ve tarafsız haberleriyle kamuoyunu bilgilendiren basın mensuplarımızı saygıyla selamlıyoruz. Gazetecilerimizin yanında yer alarak cesaretlerini alkışlamaya ve özgürlüklerini desteklemeye devam edeceğiz. #GazetecilerveBasınBayramı kutlu olsun.'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.