Başarılı Sporculardan Ertuğrul Başkan’a Ziyaret

Spor Sahnesi 11.10.2023 - 12:01, Güncelleme: 11.10.2023 - 12:01
 

Başarılı Sporculardan Ertuğrul Başkan’a Ziyaret

Ulusal ve Uluslararası turnuvalarda büyük başarı elde eden Pursaklar Belediye Spor Kulübü erkek ve kız U16 Hokey Takımı, Badminton sporcuları Başkan Ertuğrul Çetin’i ziyaret etti.
Spora ve sporcuların gelişimine büyük önem veren ve bu doğrultuda her yeni gün ilçeye yeni spor kompleksleri kazandıran Başkan Ertuğrul Çetin önderliğindeki Pursaklar Belediye Spor Kulübü, yapmış olduğu yatırımların meyvesini toplamaya devam ediyor. Türkiye ikincisi olan Pursaklar Belediye Spor kulübü U16 Hokeyerkek ve kız takımları,Badminton’da Yigitcan Erol, Zişan Yaren Ceylan ve Şeyma Buket Koç göstermiş oldukları başarılı performanslarla ikinci olmalarının ardından Başkan Ertuğrul Çetin’i makamında ziyaret etti. Sporcuların, her geçen gün yeni başarılar elde ederek Pursaklar’a büyük gurur yaşatmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘İlçemizde sportif anlamda birçok yatırımımıza devam ediyoruz. İlçemize yeni spor salonları kazandırıyor, sporcularımıza desteklerimizi sürdürüyoruz. Sporcularımız da ulusal ve uluslararası turnuvalarda kazandıkları başarılarla bizlerin göğsünü kabartmaya devam ediyor. Pursaklar Belediye Spor Kulübümüzün Badminton ve Hokey Takımı ayrı ayrı müsabakalarda kupalarıyla geldiler. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum’’ dedi. Pursaklar’ı gururla temsil eden U16 Hokey takımı ve Badminton sporcuları, elde ettikleri başarıyı Başkan Ertuğrul Çetin’le paylaşırken, desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Ulusal ve Uluslararası turnuvalarda büyük başarı elde eden Pursaklar Belediye Spor Kulübü erkek ve kız U16 Hokey Takımı, Badminton sporcuları Başkan Ertuğrul Çetin’i ziyaret etti.

Spora ve sporcuların gelişimine büyük önem veren ve bu doğrultuda her yeni gün ilçeye yeni spor kompleksleri kazandıran Başkan Ertuğrul Çetin önderliğindeki Pursaklar Belediye Spor Kulübü, yapmış olduğu yatırımların meyvesini toplamaya devam ediyor.

Türkiye ikincisi olan Pursaklar Belediye Spor kulübü U16 Hokeyerkek ve kız takımları,Badminton’da Yigitcan Erol, Zişan Yaren Ceylan ve Şeyma Buket Koç göstermiş oldukları başarılı performanslarla ikinci olmalarının ardından Başkan Ertuğrul Çetin’i makamında ziyaret etti.

Sporcuların, her geçen gün yeni başarılar elde ederek Pursaklar’a büyük gurur yaşatmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘İlçemizde sportif anlamda birçok yatırımımıza devam ediyoruz. İlçemize yeni spor salonları kazandırıyor, sporcularımıza desteklerimizi sürdürüyoruz. Sporcularımız da ulusal ve uluslararası turnuvalarda kazandıkları başarılarla bizlerin göğsünü kabartmaya devam ediyor. Pursaklar Belediye Spor Kulübümüzün Badminton ve Hokey Takımı ayrı ayrı müsabakalarda kupalarıyla geldiler. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum’’ dedi.

Pursaklar’ı gururla temsil eden U16 Hokey takımı ve Badminton sporcuları, elde ettikleri başarıyı Başkan Ertuğrul Çetin’le paylaşırken, desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.