Ara Tatilin Tadı Pursaklar’da Çıkar

Yerel 13.11.2023 - 11:49, Güncelleme: 13.11.2023 - 11:49
 

Ara Tatilin Tadı Pursaklar’da Çıkar

Çocukların ara tatili daha eğlenceli geçirebilmeleri için yoğun bir program hazırlayan Pursaklar Belediyesi, her tatil günü farklı etkinliklerle miniklerin karşısına çıkıyor.
Okulların ara tatile girmesi ile birlikte tiyatro oyunları, kara tahta boyama, parti atölyesi, mutfak atölyesi, geoboard etkinliği, kukla show,botanik etkinliği, sinema gösterileri, sihirli kum atölyesi etkinliği vb. birbirinden eğlenceli bir tatil programı hazırlayan Pursaklar Belediyesi, çocuklara unutulmaz bir ara tatil yaşatıyor. Pursaklar Yaşam Merkezi, Saray Kültür Merkezi ve Altınova Mahalle Konağı’ndaki etkinlik alanlarına gelen Başkan Ertuğrul Çetin, çocukların eğlencelerine dâhil olarak birbirinden farklı etkinlikleri miniklerle birlikte yaparak keyif dolu dakikalar geçirdi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımız için eğitici, öğretici veeğlencelietkinliklerimiz devam ediyor. Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek bizim için çok değerli. Mini tatili en güzel şekilde değerlendirmelerini diliyorum.Çocuklarımızın eğitimde, kültürde, sporda, sanatta en iyi gelişimi gösterebilmeleri için çaba sarf ederken, tiyatro sevgisini çocuklarımıza aşılamak için çocuk tiyatro oyunlarımız da tatil boyunca aralıksız devam edecek’’ dedi.
Çocukların ara tatili daha eğlenceli geçirebilmeleri için yoğun bir program hazırlayan Pursaklar Belediyesi, her tatil günü farklı etkinliklerle miniklerin karşısına çıkıyor.

Okulların ara tatile girmesi ile birlikte tiyatro oyunları, kara tahta boyama, parti atölyesi, mutfak atölyesi, geoboard etkinliği, kukla show,botanik etkinliği, sinema gösterileri, sihirli kum atölyesi etkinliği vb. birbirinden eğlenceli bir tatil programı hazırlayan Pursaklar Belediyesi, çocuklara unutulmaz bir ara tatil yaşatıyor.

Pursaklar Yaşam Merkezi, Saray Kültür Merkezi ve Altınova Mahalle Konağı’ndaki etkinlik alanlarına gelen Başkan Ertuğrul Çetin, çocukların eğlencelerine dâhil olarak birbirinden farklı etkinlikleri miniklerle birlikte yaparak keyif dolu dakikalar geçirdi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımız için eğitici, öğretici veeğlencelietkinliklerimiz devam ediyor. Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek bizim için çok değerli. Mini tatili en güzel şekilde değerlendirmelerini diliyorum.Çocuklarımızın eğitimde, kültürde, sporda, sanatta en iyi gelişimi gösterebilmeleri için çaba sarf ederken, tiyatro sevgisini çocuklarımıza aşılamak için çocuk tiyatro oyunlarımız da tatil boyunca aralıksız devam edecek’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.