Ankara ve AOSB için önemli ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2021 - 20:34, Güncelleme: 19.07.2021 - 20:34
 

Ankara ve AOSB için önemli ziyaret

ANKHABER Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kurt, beraberindeki heyetle Gebze Organize Sanayi Bölgesini (GOSB) ziyaret etti. Bu ziyaret, Başkent ekonomisi ve AOSB açısından çok büyük bir öneme sahip. Çünkü AOSB içinde “Teknoloji Geliştirme Bölgesi” kurma çalışmaları sürdürülüyor ve bu alanda iş birlikleri gerekiyor. “Teknoloji Geliştirme Bölgesi” kurucuları arasında Başkent Üniversitesi ve GOSB de yer alacak. Kurulacak olan Merkezle ilgili oluşturulan Çalışma Gurubundaki AOSB Yönetimi ile Başkent Üniversitesi hocalarının birlikte gerçekleştirdiği ziyaretin kısa süre içinde olumlu sonuçlar vermesi bekleniyor. GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’ın coşkulu ev sahipliği ve görüşmeye sahne olan ortamdaki kültür/sanat eserlerinin güzelliği ziyarete katılanlar tarafından takdir edildi.

ANKHABER

Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kurt, beraberindeki heyetle Gebze Organize Sanayi Bölgesini (GOSB) ziyaret etti.

Bu ziyaret, Başkent ekonomisi ve AOSB açısından çok büyük bir öneme sahip. Çünkü AOSB içinde “Teknoloji Geliştirme Bölgesi” kurma çalışmaları sürdürülüyor ve bu alanda iş birlikleri gerekiyor. “Teknoloji Geliştirme Bölgesi” kurucuları arasında Başkent Üniversitesi ve GOSB de yer alacak.

Kurulacak olan Merkezle ilgili oluşturulan Çalışma Gurubundaki AOSB Yönetimi ile Başkent Üniversitesi hocalarının birlikte gerçekleştirdiği ziyaretin kısa süre içinde olumlu sonuçlar vermesi bekleniyor.

GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’ın coşkulu ev sahipliği ve görüşmeye sahne olan ortamdaki kültür/sanat eserlerinin güzelliği ziyarete katılanlar tarafından takdir edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.