'Ankara Kulübü' Beypazarı'nda...

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2021 - 10:38, Güncelleme: 27.03.2021 - 10:38
 

'Ankara Kulübü' Beypazarı'nda...

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, ilçelerde şube kurma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Başkent turizmine katkı sağlayan Beypazarı ilçesindeki yeni konakla ilgili bilgi veren Özaslan, şunları söyledi: "Ankara Kulübü olarak başlattığımız ilçelerde şube kurma çalışmaları devam etmektedir. İlçe şubelerinin başlıca misyonu, ilçelerimizin kaybolmaya yüz tutmuş kültürel değerlerinin korunması, yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılmasıdır. Ankara Kulübü olarak diğer ilçelerimizde de aynı şekilde konak alarak ilçelerimizin kültürel ve geleneksel değerlerinin korunmasını, yaşatılmasını, tanıtılmasını ve gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayacağız. Bu konaklarda ilgili ilçemizi temsil eden bir etnografya müzesi ve yerel mutfak yanında başta Seymenlik geleneğimiz olmak üzere tüm yerel değerlerimiz ve geleneklerimiz en rafine biçimde yaşatılacaktır. Konağımız, Beypazarı ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerin uğrak yerlerinden biri olup bir yaşayan Beypazarı Müzesi olarak hizmet verecektir. Beypazarı Konağımız, Beypazarı ilçemize, Beypazarlı hemşehrilerimize, Ankaralılar'a ve başkent Ankaramıza hayırlı uğurlu olsun."

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, ilçelerde şube kurma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Başkent turizmine katkı sağlayan Beypazarı ilçesindeki yeni konakla ilgili bilgi veren Özaslan, şunları söyledi:

"Ankara Kulübü olarak başlattığımız ilçelerde şube kurma çalışmaları devam etmektedir. İlçe şubelerinin başlıca misyonu, ilçelerimizin kaybolmaya yüz tutmuş kültürel değerlerinin korunması, yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılmasıdır.

Ankara Kulübü olarak diğer ilçelerimizde de aynı şekilde konak alarak ilçelerimizin kültürel ve geleneksel değerlerinin korunmasını, yaşatılmasını, tanıtılmasını ve gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayacağız. Bu konaklarda ilgili ilçemizi temsil eden bir etnografya müzesi ve yerel mutfak yanında başta Seymenlik geleneğimiz olmak üzere tüm yerel değerlerimiz ve geleneklerimiz en rafine biçimde yaşatılacaktır.

Konağımız, Beypazarı ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerin uğrak yerlerinden biri olup bir yaşayan Beypazarı Müzesi olarak hizmet verecektir.

Beypazarı Konağımız, Beypazarı ilçemize, Beypazarlı hemşehrilerimize, Ankaralılar'a ve başkent Ankaramıza hayırlı uğurlu olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.