Ankara ile Eskişehir’in çevrimiçi güç ve iş birliği

Haber Heybesi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2021 - 19:09, Güncelleme: 09.06.2021 - 19:09
 

Ankara ile Eskişehir’in çevrimiçi güç ve iş birliği

ANKHABER Tarih boyunca her engeli aşarak yoluna devam eden insanlık, yarattığı teknolojinin sağladığı olanakları iş dünyasının önüne iş ve güç birliği şeklinde sererek inanılmaz fırsatlar sunuyor. Önemli bir etkinlik Birçok sektörü olumsuz etkileyen koronavirüs salgını döneminde üretici firmalara yardımcı olmak isteyen meslek ve sektör kuruluşları sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren firmalarını üyeleriyle buluşturmanın yollarını arıyor. İşte bunlardan biri: Eskişehir Sanayi Odası ile İÇASİFED üyeleri ‘çevrimiçi’ etkinlikte buluşuyor. “Müşterek ihtiyaçları karşılamak, mesleki faaliyetleri kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlerine uygun gelişmelerini ve yeni iş bağlantıları edinmelerini sağlamak amacıyla” çok özel bir etkinlik düzenleniyor. Bu çerçevede Eskişehir Sanayi Odası ile Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) iş birliğinde, başlatılan  “Ulusal İş Ağlarının Geliştirilmesi Projesi”, önemli bir ihtiyacı gidermiş olacak. ESO, TÜRKONFED, İÇASİFED Eskişehirli firmalar, TÜRKONFED üyesi İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) bünyesindeki Makine İmalat ve Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalarla çevrimiçi görüşecek. “Ulusal İş Ağlarının Geliştirilmesi Projesi Online B2B Etkinliği-Makina İmalatı Ve Mobilya Sektörü” ana başlığıyla hayata geçirilen ve son başvuru tarihi 07 Haziran Pazartesi günü tamamlanan etkinlik, 16 Haziran 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Yönetim Kurul Başkanlığını Celalettin Kesikbaş’ın yaptığı ESO, üyelerini bilgilendirirken, Genel Başkanlığını Ahmet Kurt’un yaptığı İÇASİFED’in üyelerine ulaştırdığı duyuruda ise şu ifadelere yer verildi: “Eskişehir Sanayi Odasının projesi olan ‘Ulusal İş Ağlarının Geliştirilmesi Projesi’ kapsamında Eskişehir Sanayi Odası üyeleri ülkemizde iş insanları ile iş birlikleri geliştiriyor. Bu kapsamda Eskişehir Sanayi Odası, TÜRKONFED ve İÇASİFED iş birliğinde Ankara'nın en güçlü olduğu sektörlerden olan ‘Makine İmalat ve Mobilya’ sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerimiz ile 16 Haziran 2021 Çarşamba günü Online ikili iş görüşmeleri yapılacaktır.”

ANKHABER

Tarih boyunca her engeli aşarak yoluna devam eden insanlık, yarattığı teknolojinin sağladığı olanakları iş dünyasının önüne iş ve güç birliği şeklinde sererek inanılmaz fırsatlar sunuyor.

Önemli bir etkinlik

Birçok sektörü olumsuz etkileyen koronavirüs salgını döneminde üretici firmalara yardımcı olmak isteyen meslek ve sektör kuruluşları sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren firmalarını üyeleriyle buluşturmanın yollarını arıyor.

İşte bunlardan biri: Eskişehir Sanayi Odası ile İÇASİFED üyeleri ‘çevrimiçi’ etkinlikte buluşuyor. “Müşterek ihtiyaçları karşılamak, mesleki faaliyetleri kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlerine uygun gelişmelerini ve yeni iş bağlantıları edinmelerini sağlamak amacıyla” çok özel bir etkinlik düzenleniyor.

Bu çerçevede Eskişehir Sanayi Odası ile Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) iş birliğinde, başlatılan  “Ulusal İş Ağlarının Geliştirilmesi Projesi”, önemli bir ihtiyacı gidermiş olacak.

ESO, TÜRKONFED, İÇASİFED

Eskişehirli firmalar, TÜRKONFED üyesi İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) bünyesindeki Makine İmalat ve Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalarla çevrimiçi görüşecek.

“Ulusal İş Ağlarının Geliştirilmesi Projesi Online B2B Etkinliği-Makina İmalatı Ve Mobilya Sektörü” ana başlığıyla hayata geçirilen ve son başvuru tarihi 07 Haziran Pazartesi günü tamamlanan etkinlik, 16 Haziran 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Yönetim Kurul Başkanlığını Celalettin Kesikbaş’ın yaptığı ESO, üyelerini bilgilendirirken, Genel Başkanlığını Ahmet Kurt’un yaptığı İÇASİFED’in üyelerine ulaştırdığı duyuruda ise şu ifadelere yer verildi:

“Eskişehir Sanayi Odasının projesi olan ‘Ulusal İş Ağlarının Geliştirilmesi Projesi’ kapsamında Eskişehir Sanayi Odası üyeleri ülkemizde iş insanları ile iş birlikleri geliştiriyor.

Bu kapsamda Eskişehir Sanayi Odası, TÜRKONFED ve İÇASİFED iş birliğinde Ankara'nın en güçlü olduğu sektörlerden olan ‘Makine İmalat ve Mobilya’ sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerimiz ile 16 Haziran 2021 Çarşamba günü Online ikili iş görüşmeleri yapılacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.