Altındağ’da Ücretsiz Futbol Kursları Başlıyor

Spor Sahnesi 21.12.2023 - 11:25, Güncelleme: 21.12.2023 - 11:25
 

Altındağ’da Ücretsiz Futbol Kursları Başlıyor

Altındağ Belediyesi ücretsiz futbol kursları başlıyor. 7 yaş ve üzeri Altındağlı gençlerin başvurabileceği kurslar, geleceğin altın kramponlarını yetiştiriyor.
Altındağ’ın altın kramponları için başvurular başladı. 7 yaş  ve üzeri Altındağlı çocukların büyük ilgi gösterdiği futbol kursları, Altındağ’ın yetenekli çocuklarını yeşil sahalara çağırıyor. Karapürçek Mahallesi Semt Stadyumuna yapılacak başvurular için son tarih 30 Aralık… “ÇOCUKLARIMIZA İYİ BİR GELECEK HAZIRLIYORUZ” Altındağ’da her çocuğun en az bir spor ve sanat dalıyla ilgilenmesini istediklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Açtığımız ücretsiz futbol okuluyla Altındağlı minikler günlerini sporla iç içe geçiriyor. Geçtiğimiz yıllarda da kurslar büyük ilgi görmüştü. Yaklaşık 500 çocuğumuz futbol kursuna kayıt yaptırmıştı. Her geçen yıl gösterilen ilgi daha da arttı. Biz de daha fazla çocuğumuzun isteğini karşılayabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Altındağlı çocukların her anlamda iyi eğitim almasını istiyoruz. Bu nedenle belediyemiz bünyesinde kurslar ve okullar açıyoruz. Açtığımız ücretsiz futbol okulu da bunlardan birisi…” dedi. Başkan Balcı spor yapmak isteyen, yeteneğine güvenen tüm çocukları ücretsiz futbol kurslarına katılmaya çağırdı.
Altındağ Belediyesi ücretsiz futbol kursları başlıyor. 7 yaş ve üzeri Altındağlı gençlerin başvurabileceği kurslar, geleceğin altın kramponlarını yetiştiriyor.

Altındağ’ın altın kramponları için başvurular başladı. 7 yaş  ve üzeri Altındağlı çocukların büyük ilgi gösterdiği futbol kursları, Altındağ’ın yetenekli çocuklarını yeşil sahalara çağırıyor. Karapürçek Mahallesi Semt Stadyumuna yapılacak başvurular için son tarih 30 Aralık…

“ÇOCUKLARIMIZA İYİ BİR GELECEK HAZIRLIYORUZ”

Altındağ’da her çocuğun en az bir spor ve sanat dalıyla ilgilenmesini istediklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Açtığımız ücretsiz futbol okuluyla Altındağlı minikler günlerini sporla iç içe geçiriyor. Geçtiğimiz yıllarda da kurslar büyük ilgi görmüştü. Yaklaşık 500 çocuğumuz futbol kursuna kayıt yaptırmıştı. Her geçen yıl gösterilen ilgi daha da arttı. Biz de daha fazla çocuğumuzun isteğini karşılayabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Altındağlı çocukların her anlamda iyi eğitim almasını istiyoruz. Bu nedenle belediyemiz bünyesinde kurslar ve okullar açıyoruz. Açtığımız ücretsiz futbol okulu da bunlardan birisi…” dedi.

Başkan Balcı spor yapmak isteyen, yeteneğine güvenen tüm çocukları ücretsiz futbol kurslarına katılmaya çağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.