Ahmet Kurt: KOBİ’ler Atatürk’ün izinde

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2021 - 07:35, Güncelleme: 18.05.2021 - 07:35
 

Ahmet Kurt: KOBİ’ler Atatürk’ün izinde

ANKHABER İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, KOBİ’lerin Atatürk’ün izinde olduğu kaydetti. Ahmet Kurt, “19 Mayıs 1919, milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yürütülen Milli Mücadele ve ardından kazanılan Kurtuluş Savaşı destanı yolundaki ilk adımdır. Bizlere çağdaş uygarlık seviyesinin ötesini hedef gösteren antiemperyalist Atatürk’ün izinde yürüyoruz” dedi. 19 Mayıs 1919 güven verdi… Atatürk’ün 102. yıl önce çıktığı kutlu yolculuk ve kazanılan büyük zaferler çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ile taçlanmıştır. Bu özel günün, bayram olarak armağan edilen gençlere de örnek olması, güç vermesi gerektiğini belirten Ahmet Kurt, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı 19 Mayıs 1919, Türk ve dünya tarihinde çok önemli bir yere sahiptir. Tarihin akışını değiştiren bu gelişmenin ardından milletin Mustafa Kemal’e ve kendine güveni güçlenmiştir, Anadolu’nun düşmandan temizleneceğine olan inanç sarsılmaz bir hal almıştır.” Bu millet o şartlarda bile üretti Mesajında, “Türkiye sevdalısı İÇASİFED üyesi dernekler ve dernek üyesi tüm girişimci, yatırımcı, üretici iş insanları adına, bu özel günde özellikle gençlerimize şunu hatırlatmak ve vurgulamak istiyorum” diyen Ahmet Kurt şunları belirtti: “O yoksunluk ve yoksulluk yıllarında bile Kuvayı Milliye mensuplarına ve cephedeki Mehmetçiğe üretimiyle her türlü desteği sağlayan halkımız gerçekten benzersiz bir destan yazmıştır. Gençlerimize düşen görev, meslek sahibi olarak Türkiye Cumhuriyeti’ne katkı sunacak konuma ulaşmaktır. Türkiye’nin üreten neferleri KOBİ’ler olarak bizler de, koronavirüs salgının tüm olumsuzluklarına rağmen bu ülkenin aydınlık geleceği adına her türlü fedakarlığı gösterdik, göstermeye devam ediyoruz. Saygıyla, rahmetle, minnetle… Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs'ın 102’nci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadelenin kahramanları ile bu vatan ve bayrak için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”

ANKHABER

İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, KOBİ’lerin Atatürk’ün izinde olduğu kaydetti.

Ahmet Kurt, “19 Mayıs 1919, milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yürütülen Milli Mücadele ve ardından kazanılan Kurtuluş Savaşı destanı yolundaki ilk adımdır. Bizlere çağdaş uygarlık seviyesinin ötesini hedef gösteren antiemperyalist Atatürk’ün izinde yürüyoruz” dedi.

19 Mayıs 1919 güven verdi…

Atatürk’ün 102. yıl önce çıktığı kutlu yolculuk ve kazanılan büyük zaferler çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ile taçlanmıştır. Bu özel günün, bayram olarak armağan edilen gençlere de örnek olması, güç vermesi gerektiğini belirten Ahmet Kurt, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı 19 Mayıs 1919, Türk ve dünya tarihinde çok önemli bir yere sahiptir. Tarihin akışını değiştiren bu gelişmenin ardından milletin Mustafa Kemal’e ve kendine güveni güçlenmiştir, Anadolu’nun düşmandan temizleneceğine olan inanç sarsılmaz bir hal almıştır.”

Bu millet o şartlarda bile üretti

Mesajında, “Türkiye sevdalısı İÇASİFED üyesi dernekler ve dernek üyesi tüm girişimci, yatırımcı, üretici iş insanları adına, bu özel günde özellikle gençlerimize şunu hatırlatmak ve vurgulamak istiyorum” diyen Ahmet Kurt şunları belirtti:

“O yoksunluk ve yoksulluk yıllarında bile Kuvayı Milliye mensuplarına ve cephedeki Mehmetçiğe üretimiyle her türlü desteği sağlayan halkımız gerçekten benzersiz bir destan yazmıştır. Gençlerimize düşen görev, meslek sahibi olarak Türkiye Cumhuriyeti’ne katkı sunacak konuma ulaşmaktır. Türkiye’nin üreten neferleri KOBİ’ler olarak bizler de, koronavirüs salgının tüm olumsuzluklarına rağmen bu ülkenin aydınlık geleceği adına her türlü fedakarlığı gösterdik, göstermeye devam ediyoruz.

Saygıyla, rahmetle, minnetle…

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs'ın 102’nci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadelenin kahramanları ile bu vatan ve bayrak için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.