300 yıldan fazla bizim olan kent: ODESA

Güncel 28.07.2023 - 11:15, Güncelleme: 28.07.2023 - 11:15
 

300 yıldan fazla bizim olan kent: ODESA

Rusya ile Ukrayna arasındaki sorunlar, bazı Ukrayna topraklarının Rusya tarafından işgal edilmesi, Devletimizi yakından ilgilendirmektedir.
Zira ecdadımız Osmanlı İmparatorluğu, 1470 yılında Kırım’ı, daha sonra Odesa, Nikolayev, Xerson, Zaporojye ve Donetsk’ten oluşan Ukrayna’nın güney vilayetlerini; hatta Dinyepropetrovsk ve Kirovograd gibi iki büyük ili işgal ederek 300 yıldın fazla bir süre egemenliği altında barındırmıştır.   İrfan Ünver NASRATTINOĞLU’nun yazısı için dokunun lütfen:https://www.ankhaber.com/yazar/irfan-unver-nasrattinoglu/300-yildan-fazla-bizim-olan-kent-odesa-24798-kose-yazisi  
Rusya ile Ukrayna arasındaki sorunlar, bazı Ukrayna topraklarının Rusya tarafından işgal edilmesi, Devletimizi yakından ilgilendirmektedir.

Zira ecdadımız Osmanlı İmparatorluğu, 1470 yılında Kırım’ı, daha sonra Odesa, Nikolayev, Xerson, Zaporojye ve Donetsk’ten oluşan Ukrayna’nın güney vilayetlerini; hatta Dinyepropetrovsk ve Kirovograd gibi iki büyük ili işgal ederek 300 yıldın fazla bir süre egemenliği altında barındırmıştır.  

İrfan Ünver NASRATTINOĞLU’nun yazısı için dokunun lütfen:https://www.ankhaber.com/yazar/irfan-unver-nasrattinoglu/300-yildan-fazla-bizim-olan-kent-odesa-24798-kose-yazisi
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.