''2024 Yeni Umutlar'' Sergisi İle 2023 Yılına Veda Ediyoruz

Kültür-Sanat 30.12.2023 - 22:39, Güncelleme: 30.12.2023 - 22:55
 

''2024 Yeni Umutlar'' Sergisi İle 2023 Yılına Veda Ediyoruz

Sema KUMRULU / ''2024 Yeni Umutlar'' karma sergisi, 29 Aralık 2023 tarihinde Mavi Çizgi Sanat Galerisi'nde açıldı.
  Ressam Ferman Aydın tarafından düzenlenen sergide: Ali Efe, Ayşegül Bora, Ayşegül Yarar, Ayşe Arkün, Aziz Karakoç, Başar Özler, Berfin Özcan, Berrin Varol, Deniz Ünal, Dilek Kökten Tan, Ersan Çetin, Esma Çibik, Gözde Yüksel, Hatice Nazlı Saygen, Hilal Sevgen Abacı, İzzet Gül, İbrahim Kuzey, Mehmet Hacıfettahoğlu, Mesut Bedir, Safinur Oğuz, Seda Taylan, Sema Dinç, Sena Kutluca, Sibel Keçeli, Umut Kılınç, Orhan Gazi Binboğa, Zehra Özhan Kavlak ve Zeynep Nesrin Baysal eserleriyle yer aldı.       Genç ressamlardan Seda Taylan: 2010 yılından itibaren resim çalıştığını, 10 karma sergiye katıldığını, artık profesyonel eğitim almaya başladığını söyleyerek, ''Bir yıldır Ressam Ferman Aydın ekibiyle çalışıyorum. Ferman hoca ile katıldığım ikinci sergim. İlk sergide ''Kadın ve Ay, Galata Kulesi ve Ay'' çalışmalarımla katılmıştım. Bu sergide ise daha önceden çekilmiş, tasarımları bana ait olan kapı fotoğraflarım ile yer aldım. Ferman Aydın ile çalışmaktan çok mutluyum. Önümüzde Sevgililer Günü, Kadınlar Günü projelerimiz var. En büyük projemiz ise İstanbul Art Contact Çağdaş Sanat Fuarı'na hazırlanacağız. 2024 yılının sanat dolu bir yıl olmasını diliyorum'' diye ekledi.    2023 yılının son sergisi 8 Ocak 2024 tarihine kadar izlenebilir.    Ben de 2024 yılının mutlu, huzurlu, sanatla iç içe geçmesini diliyorum. Hoş Geldin 2024.
Sema KUMRULU / ''2024 Yeni Umutlar'' karma sergisi, 29 Aralık 2023 tarihinde Mavi Çizgi Sanat Galerisi'nde açıldı.

  Ressam Ferman Aydın tarafından düzenlenen sergide: Ali Efe, Ayşegül Bora, Ayşegül Yarar, Ayşe Arkün, Aziz Karakoç, Başar Özler, Berfin Özcan, Berrin Varol, Deniz Ünal, Dilek Kökten Tan, Ersan Çetin, Esma Çibik, Gözde Yüksel, Hatice Nazlı Saygen, Hilal Sevgen Abacı, İzzet Gül, İbrahim Kuzey, Mehmet Hacıfettahoğlu, Mesut Bedir, Safinur Oğuz, Seda Taylan, Sema Dinç, Sena Kutluca, Sibel Keçeli, Umut Kılınç, Orhan Gazi Binboğa, Zehra Özhan Kavlak ve Zeynep Nesrin Baysal eserleriyle yer aldı.

      Genç ressamlardan Seda Taylan: 2010 yılından itibaren resim çalıştığını, 10 karma sergiye katıldığını, artık profesyonel eğitim almaya başladığını söyleyerek, ''Bir yıldır Ressam Ferman Aydın ekibiyle çalışıyorum. Ferman hoca ile katıldığım ikinci sergim. İlk sergide ''Kadın ve Ay, Galata Kulesi ve Ay'' çalışmalarımla katılmıştım. Bu sergide ise daha önceden çekilmiş, tasarımları bana ait olan kapı fotoğraflarım ile yer aldım. Ferman Aydın ile çalışmaktan çok mutluyum. Önümüzde Sevgililer Günü, Kadınlar Günü projelerimiz var. En büyük projemiz ise İstanbul Art Contact Çağdaş Sanat Fuarı'na hazırlanacağız. 2024 yılının sanat dolu bir yıl olmasını diliyorum'' diye ekledi.

   2023 yılının son sergisi 8 Ocak 2024 tarihine kadar izlenebilir.

   Ben de 2024 yılının mutlu, huzurlu, sanatla iç içe geçmesini diliyorum. Hoş Geldin 2024.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.