Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Kova Burcu’nda Kritik Bir Dolunay: Engelleyici etkiler...

12 Ağustos 2022 tarihinde sabaha karşı saatlerde kesinleşen Kova burcunun ondokuzuncu derecesindeki dolunay oldukça zor etkiler vermekte. Ankara’ya göre çıkarttığım dolunay an haritasını incelemeye aldığımda Satürn’yen etkileri fazlaca görmekteyim. Hattaan haritasında Mars’ın T-kare açı kalıbı yaratan bir enerjisi var. Aslan burcunun yükselende oluşu ve burada Venüs’ün konuşlanmış olması dikkat çekici… Astrolojik evler bazında baktığımda 2/8 aksında gerçekleşen bir dolunay… Peki bu teknik detayların anlamı ne? Öncelikle dolunay dönemlerinin bir tamamlanma ya da sonlanma dönemleri olduğunu hatırlatmalıyım. Bu dönemler, yeniay fazında attığımız tohumların hasat zamanlarına tekabül eder. Bir dolunayın etki süresi ortalama on beş gün kadardır. O halde bizleri nasıl bir final bekliyor ya da on beş gün içinde ne gibi olaylar yaşayabiliriz? İşin içinde Satürn’ün oluşu hem küresel çapta hem de bireysel hayatlarımızda feleğin çemberinden geçeceğimizi işaret etmekte. Bazı işler pek de yolunda gitmeyecekmiş gibi… Hem atacağımız yeni adımlarda hem de sonlandırmak istediğimiz temalarda önemli zaman kayıpları, kısırdöngüler ve engelleyici durumlar yaşayabiliriz. Karma yasalarının başrolde olduğu, ilahi adaletin tokmağının hızlı bir şekilde vurulacağı günlerdeyiz. Maddi blokajlar çok belirgin… Mars’yen etkiler mücadele etmemiz gereken durumlara girdiğimizi söylüyor. Yükselendeki Aslan ve Venüs etkisi yöneticiler, liderler ve üst düzey kişilerin fazlaca sahnede olacağını; hatta sanatla bağlantılı kişilerin dolunaydan çok etki alacağını anlatıyor. Altın piyasası ve lüks tüketim malları bağlamında dikkat çekici gelişmeler beklenebilir.Global ölçekte başta deprem olmak üzere doğal afet yaşanma ihtimali ne yazık ki çok yüksek… Özetle sıkışık ve kritik bir Ağustos… İyi ki bu dolunay bir tutulma değil diye içimden geçirmedim desem yalan olur. Gerçi bu dolunayda 16 Mayıs 2022 tarihinde yaşanan Ay tutulması derecesi tetikleniyor. Bu tetiklenme maalesef her şeyi daha da zor bir hale getiriyor diyebiliriz. Yapılması gereken sistemle inatlaşmamak ve teslimiyette olmak. Nehrin akışını uyumlanmak sarfedeceğimiz eforu ve alacağımız zararları en aza indirecektir. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 10 Ağustos 2022 - Çarşamba

Kova Burcu’nda Kritik Bir Dolunay: Engelleyici etkiler...

12 Ağustos 2022 tarihinde sabaha karşı saatlerde kesinleşen Kova burcunun ondokuzuncu derecesindeki dolunay oldukça zor etkiler vermekte. Ankara’ya göre çıkarttığım dolunay an haritasını incelemeye aldığımda Satürn’yen etkileri fazlaca görmekteyim. Hattaan haritasında Mars’ın T-kare açı kalıbı yaratan bir enerjisi var. Aslan burcunun yükselende oluşu ve burada Venüs’ün konuşlanmış olması dikkat çekici… Astrolojik evler bazında baktığımda 2/8 aksında gerçekleşen bir dolunay… Peki bu teknik detayların anlamı ne? Öncelikle dolunay dönemlerinin bir tamamlanma ya da sonlanma dönemleri olduğunu hatırlatmalıyım. Bu dönemler, yeniay fazında attığımız tohumların hasat zamanlarına tekabül eder. Bir dolunayın etki süresi ortalama on beş gün kadardır. O halde bizleri nasıl bir final bekliyor ya da on beş gün içinde ne gibi olaylar yaşayabiliriz?

İşin içinde Satürn’ün oluşu hem küresel çapta hem de bireysel hayatlarımızda feleğin çemberinden geçeceğimizi işaret etmekte. Bazı işler pek de yolunda gitmeyecekmiş gibi… Hem atacağımız yeni adımlarda hem de sonlandırmak istediğimiz temalarda önemli zaman kayıpları, kısırdöngüler ve engelleyici durumlar yaşayabiliriz. Karma yasalarının başrolde olduğu, ilahi adaletin tokmağının hızlı bir şekilde vurulacağı günlerdeyiz. Maddi blokajlar çok belirgin… Mars’yen etkiler mücadele etmemiz gereken durumlara girdiğimizi söylüyor. Yükselendeki Aslan ve Venüs etkisi yöneticiler, liderler ve üst düzey kişilerin fazlaca sahnede olacağını; hatta sanatla bağlantılı kişilerin dolunaydan çok etki alacağını anlatıyor. Altın piyasası ve lüks tüketim malları bağlamında dikkat çekici gelişmeler beklenebilir.Global ölçekte başta deprem olmak üzere doğal afet yaşanma ihtimali ne yazık ki çok yüksek…

Özetle sıkışık ve kritik bir Ağustos… İyi ki bu dolunay bir tutulma değil diye içimden geçirmedim desem yalan olur. Gerçi bu dolunayda 16 Mayıs 2022 tarihinde yaşanan Ay tutulması derecesi tetikleniyor. Bu tetiklenme maalesef her şeyi daha da zor bir hale getiriyor diyebiliriz. Yapılması gereken sistemle inatlaşmamak ve teslimiyette olmak. Nehrin akışını uyumlanmak sarfedeceğimiz eforu ve alacağımız zararları en aza indirecektir.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.