Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Venüs ve Uranüs kavuşuyor. Dikkat! Aşk kapını çalabilir.

12 Haziran 2022’de Venüs ve Uranüs Boğa burcunda kavuşacaklar. Etkisi günler öncesinden başladı aslında… Venüs Boğa burcunda güzel bir yerleşimde olduğundan bu kavuşumun etkisini çoğunlukla olumlu düşünebiliriz. Fakat nerde ne napacağını çok öngöremediğimiz Uranüs bazılarımıza olumsuz etkiler de yaşatabilir. Aşk ve ilişkilerin gezegeni Venüs’ün Uranüsle kuracağı bu kontak adeta bir yıldırım etkisi… Özetle kalbi boş olanlar için yıldırım aşkları çok olası… Pek tabii ki doğum haritalarınızın vaat ettiği ölçülerde… Mevcut ilişkilere devrim gibi yenilikler getirebilecek bir frekans… Yani şok edici gelişmeler beklenebilir. Bu bazılarınız için sürpriz hamilelik haberleri bazılarınız için evlenme tekliflerini tetikleyebilir. Demin de dediğim gibi bazı kişiler için olumsuz manada ani ayrılıklar veya boşanma kararları da söz konusu… Tabii ki Venüs sadece aşk alanlarımızla bağlantılı değil. Modernastroloji’de para göstergesi olarak da değerlendirdiğimiz bir gezegen… Hatta Boğa burcu da maddi temalarla ilişkili... Dolayısıyla Venüs-Uranüs kavuşumunun şok edici parasal gelişmelere vurgu yapması söz konusu… Yani ani gelişen şans ve fırsatlar, para bağlamında da ortaya çıkabilir. Ummadığımız yerlerden paralar gelebileceği gibi hiç beklemediğimiz şekilde ani para çıkışları da gerçekleşebilir. Kavuşum en çok Boğa, Akrep, Aslan ve Kova burçlarını etkileyecek. Yani yazdığım pek çok bilgi bu burçları bağlar nitelikte… Lakin hepimizin doğum haritalarında Boğa burcunun bulunduğu bir ev olduğuna göre diğer burçlar da ilgili evin konularıyla alakalı bir takım sürprizler yaşayabilirler. 13 HAZİRAN-5 TEMMUZ 2022 TARİHLERİ ARASINDA MERKÜR YENİDEN İKİZLER’DE… İletişim, haberleşme, eğitim, ticaret, reklam, medya, pazarlama ve turizm gibi alanları etkileyecek bir transit… Bu temalarda şartların daha seri ve hareketli olacağı düşünebilir. Çift yönlü bilgi akışı artarken, hızlı düşünüp hızlı kararlar alacağımız bir süreç… Her türden imza isteyen işlemler için uygunluk olacak. Ek olarak telefon, bilgisayar ya da tablet gibi elektronik aletleri satın almak, yenilemek veya tamirini yaptırmak açısından güzel bir dönem… Olumsuz manada asparagas haberler, dolandırıcılık veya hırsızlık gibi unsurlar tetiklenebilir. Bilhassa bilgi hırsızlığına karşı dikkatli olunmalı. Zihnen kafada kırk tilkinin dolaşacağı zamanlar… Kararsızlıklar, kafa karışıklıkları ve dedikoduya meyil transitin diğer olumsuz tarafları arasında… Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 15 Haziran 2022 - Çarşamba

Venüs ve Uranüs kavuşuyor. Dikkat! Aşk kapını çalabilir.

12 Haziran 2022’de Venüs ve Uranüs Boğa burcunda kavuşacaklar. Etkisi günler öncesinden başladı aslında… Venüs Boğa burcunda güzel bir yerleşimde olduğundan bu kavuşumun etkisini çoğunlukla olumlu düşünebiliriz. Fakat nerde ne napacağını çok öngöremediğimiz Uranüs bazılarımıza olumsuz etkiler de yaşatabilir. Aşk ve ilişkilerin gezegeni Venüs’ün Uranüsle kuracağı bu kontak adeta bir yıldırım etkisi… Özetle kalbi boş olanlar için yıldırım aşkları çok olası… Pek tabii ki doğum haritalarınızın vaat ettiği ölçülerde… Mevcut ilişkilere devrim gibi yenilikler getirebilecek bir frekans… Yani şok edici gelişmeler beklenebilir. Bu bazılarınız için sürpriz hamilelik haberleri bazılarınız için evlenme tekliflerini tetikleyebilir. Demin de dediğim gibi bazı kişiler için olumsuz manada ani ayrılıklar veya boşanma kararları da söz konusu…

Tabii ki Venüs sadece aşk alanlarımızla bağlantılı değil. Modernastroloji’de para göstergesi olarak da değerlendirdiğimiz bir gezegen… Hatta Boğa burcu da maddi temalarla ilişkili... Dolayısıyla Venüs-Uranüs kavuşumunun şok edici parasal gelişmelere vurgu yapması söz konusu… Yani ani gelişen şans ve fırsatlar, para bağlamında da ortaya çıkabilir. Ummadığımız yerlerden paralar gelebileceği gibi hiç beklemediğimiz şekilde ani para çıkışları da gerçekleşebilir.

Kavuşum en çok Boğa, Akrep, Aslan ve Kova burçlarını etkileyecek. Yani yazdığım pek çok bilgi bu burçları bağlar nitelikte… Lakin hepimizin doğum haritalarında Boğa burcunun bulunduğu bir ev olduğuna göre diğer burçlar da ilgili evin konularıyla alakalı bir takım sürprizler yaşayabilirler.

13 HAZİRAN-5 TEMMUZ 2022 TARİHLERİ ARASINDA MERKÜR YENİDEN İKİZLER’DE…

İletişim, haberleşme, eğitim, ticaret, reklam, medya, pazarlama ve turizm gibi alanları etkileyecek bir transit… Bu temalarda şartların daha seri ve hareketli olacağı düşünebilir. Çift yönlü bilgi akışı artarken, hızlı düşünüp hızlı kararlar alacağımız bir süreç… Her türden imza isteyen işlemler için uygunluk olacak. Ek olarak telefon, bilgisayar ya da tablet gibi elektronik aletleri satın almak, yenilemek veya tamirini yaptırmak açısından güzel bir dönem… Olumsuz manada asparagas haberler, dolandırıcılık veya hırsızlık gibi unsurlar tetiklenebilir. Bilhassa bilgi hırsızlığına karşı dikkatli olunmalı. Zihnen kafada kırk tilkinin dolaşacağı zamanlar… Kararsızlıklar, kafa karışıklıkları ve dedikoduya meyil transitin diğer olumsuz tarafları arasında…

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.