Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Venüs Terazi Burcu’nda: Denge ve uyum…

Aşkın ve paranın gezegeni sevimli Venüs,  nihayet rahat ettiği sahaya geçiyor. Transit 29 Eylül-23 Ekim 2022 tarihleri arasında… Venüs bu burçta kendi sahasında top oynayan bir oyuncu gibidir. Dolayısıyla transit süresince Venüs’yen konular uyumlu ve dengeli bir şekilde akacaktır. Venüs’yen konular deyince aklımıza neler gelmeli diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Venüs, namı diğer Afrodit, astroloji’de aşk, sanat, estetik, keyif ve konforla bağlantılı alanlarımızdan sorumludur. Yani genel olarak hayatımıza neşe ve mutluluk getiren unsurlar… Modern astroloji’de para ile de ilişkilendirilen Venüs, çoğunlukla dünyevi zevklere vurgu yapar. Bu bakımdan hayatın tadını çıkartmak asaletli bir Venüs transitinde her zaman daha kolay olur. Hele ki Venüs’ün Güneş ile kavuşum yapacağı 22 Ekim 2022 tarihi saydığım alanlarda her şeyin mükemmele yakın gerçekleşeceğini anlatabilir. VENÜS TERAZİ TRANSİTİ VE BURÇ YORUMLARI: Koç ve Yükselen Koç: İlişkilerde ahenk artıyor. Evlenme bazlı unsurlar önem kazanacak. Boğa ve Yükselen Boğa: İş ve kariyer hayatınızda konfor ihtiyacınız artıyor. İkizler ve Yükselen İkizler: Aşkta romantik bir dönem… Evlilik teması vurgulu… Yengeç ve Yükselen Yengeç: Evinizi güzelleştirme isteğiniz artıyor. Tadilat-dekorasyon zamanı… Aslan ve Yükselen Aslan: İletişimsel faaliyetlerde yaratıcılığınız artıyor. Başak ve Yükselen Başak: Maddi konularda şanslı bir dönem… Terazi ve Yükselen Terazi: Aşk ve ilişkiler ana gündem… Dış görüntünüzü revize edebilirsiniz. Akrep ve Yükselen Akrep: Eski aşklar önem kazanabileceği gibi, platonik aşklara çekilebilirsiniz. Yay ve Yükselen Yay: Arkadaşlar veya sosyal çevrenizle keyifli vakit geçirme zamanları… Oğlak ve Yükselen Oğlak: İş hayatınızda yaratıcı yanlarınızı daha çok kullanacaksınız. Kova ve Yükselen Kova: Farklı kültürlerden insanlarla daha çok kontakta kalacağınız bir süreç… Balık ve Yükselen Balık: Maddi unsurlarda dengelenme zamanı… Aşkta heyecan artıyor. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 27 Eylül 2022 - Salı

Venüs Terazi Burcu’nda: Denge ve uyum…

Aşkın ve paranın gezegeni sevimli Venüs,  nihayet rahat ettiği sahaya geçiyor. Transit 29 Eylül-23 Ekim 2022 tarihleri arasında… Venüs bu burçta kendi sahasında top oynayan bir oyuncu gibidir. Dolayısıyla transit süresince Venüs’yen konular uyumlu ve dengeli bir şekilde akacaktır. Venüs’yen konular deyince aklımıza neler gelmeli diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Venüs, namı diğer Afrodit, astroloji’de aşk, sanat, estetik, keyif ve konforla bağlantılı alanlarımızdan sorumludur. Yani genel olarak hayatımıza neşe ve mutluluk getiren unsurlar… Modern astroloji’de para ile de ilişkilendirilen Venüs, çoğunlukla dünyevi zevklere vurgu yapar. Bu bakımdan hayatın tadını çıkartmak asaletli bir Venüs transitinde her zaman daha kolay olur. Hele ki Venüs’ün Güneş ile kavuşum yapacağı 22 Ekim 2022 tarihi saydığım alanlarda her şeyin mükemmele yakın gerçekleşeceğini anlatabilir.

VENÜS TERAZİ TRANSİTİ VE BURÇ YORUMLARI:

Koç ve Yükselen Koç: İlişkilerde ahenk artıyor. Evlenme bazlı unsurlar önem kazanacak.

Boğa ve Yükselen Boğa: İş ve kariyer hayatınızda konfor ihtiyacınız artıyor.

İkizler ve Yükselen İkizler: Aşkta romantik bir dönem… Evlilik teması vurgulu…

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Evinizi güzelleştirme isteğiniz artıyor. Tadilat-dekorasyon zamanı…

Aslan ve Yükselen Aslan: İletişimsel faaliyetlerde yaratıcılığınız artıyor.

Başak ve Yükselen Başak: Maddi konularda şanslı bir dönem…

Terazi ve Yükselen Terazi: Aşk ve ilişkiler ana gündem… Dış görüntünüzü revize edebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Eski aşklar önem kazanabileceği gibi, platonik aşklara çekilebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Arkadaşlar veya sosyal çevrenizle keyifli vakit geçirme zamanları…

Oğlak ve Yükselen Oğlak: İş hayatınızda yaratıcı yanlarınızı daha çok kullanacaksınız.

Kova ve Yükselen Kova: Farklı kültürlerden insanlarla daha çok kontakta kalacağınız bir süreç…

Balık ve Yükselen Balık: Maddi unsurlarda dengelenme zamanı… Aşkta heyecan artıyor.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.