Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Venüs, İkizler Burcuna geçiyor. İKİLEMLİ AŞKLAR…

23 Haziran-18 Temmuz 2022 tarihleri arasında aşkın gezegeni Venüs,  İkizler burcunda transit edecek. Transit döneminde Venüs’yen konular acaba nasıl olacak? Öncelikle şunu belirtmeliyim: Venüs bu burçta çok güzel bir yerleşimde değildir. Dolayısıyla aşk teması bir parça zorlanabilir. Özellikle aşkta, romantizm ya da sağlamlık arayışınız varsa… Çünkü İkizler burcu Merkür yönetiminde bir burç… Astroloji’de Merkür en temelde zihinsel alanlarımızı sembolize ediyor. Bu bağlamda aşkın içinde akıl teması vurgulanmaya başlayacak. Pek tabii ki İkizler burcu çift yönlü bir zihni temsil ettiğinden ilişkilerde gelgitli ya da ikilemli titreşimleri çoğaltabilir. Mesela bugün çok seviyor yarın daha az seviyor gibi davranmalarımız artabilir. Bu da ilişkilerde denge problemlerine yol açabilir. Olumlu manada aşkın içine arkadaşlık teması ve iletişimsel yönler dahil olmaya başlayacak. Yani sevdiklerimizle daha fazla kontak kuracağız. Venüs’ün maddi alanlarla da bağlantılı olduğunu hatırlatırım. Yani transit süresince parasal mevzularda da gelgitler beklenebilir. Pozitif manada bazılarımız için çifte fırsatlar ya da duble rızk kapıları söz konusu… Ek olarak entelektüel taraflarımız öne çıkacağından, kırtasiye alışverişlerimiz çoğalabilir. Bolca kitap okuyabilir; sanatsal yeteneğimiz varsa resimler çizebiliriz. Bazılarımız için yazma eylemi coşkun bir hale gelebilir. Gazeteciler, yazarlar veya işi yazmakla bağlantılı olan kişiler için bu dönem, yeni bir şeyler ortaya çıkartmak bakımından biçilmiş kaftan… Seyahat etmek, gezmek, dolaşmak ve öğrenme odaklı yanlarımız öne çıkabilir. Örneğin, kültür turlarına katılımlar mümkün… Araç alım-satım işlemleri ve her tür ticari faaliyet bakımından ılımlı tesirlerde olacağımız da ayrı bir gerçek… Hepimiz doğum haritalarımıza göre pastadan payımıza düşeni elbette alacağız. Ancak transitten en çok etki alacak burçlar: İkizler, Yay, Balık ve Başak burçları olacak. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 23 Haziran 2022 - Perşembe

Venüs, İkizler Burcuna geçiyor. İKİLEMLİ AŞKLAR…

23 Haziran-18 Temmuz 2022 tarihleri arasında aşkın gezegeni Venüs,  İkizler burcunda transit edecek. Transit döneminde Venüs’yen konular acaba nasıl olacak? Öncelikle şunu belirtmeliyim: Venüs bu burçta çok güzel bir yerleşimde değildir. Dolayısıyla aşk teması bir parça zorlanabilir. Özellikle aşkta, romantizm ya da sağlamlık arayışınız varsa… Çünkü İkizler burcu Merkür yönetiminde bir burç… Astroloji’de Merkür en temelde zihinsel alanlarımızı sembolize ediyor. Bu bağlamda aşkın içinde akıl teması vurgulanmaya başlayacak. Pek tabii ki İkizler burcu çift yönlü bir zihni temsil ettiğinden ilişkilerde gelgitli ya da ikilemli titreşimleri çoğaltabilir. Mesela bugün çok seviyor yarın daha az seviyor gibi davranmalarımız artabilir. Bu da ilişkilerde denge problemlerine yol açabilir. Olumlu manada aşkın içine arkadaşlık teması ve iletişimsel yönler dahil olmaya başlayacak. Yani sevdiklerimizle daha fazla kontak kuracağız.

Venüs’ün maddi alanlarla da bağlantılı olduğunu hatırlatırım. Yani transit süresince parasal mevzularda da gelgitler beklenebilir. Pozitif manada bazılarımız için çifte fırsatlar ya da duble rızk kapıları söz konusu…

Ek olarak entelektüel taraflarımız öne çıkacağından, kırtasiye alışverişlerimiz çoğalabilir. Bolca kitap okuyabilir; sanatsal yeteneğimiz varsa resimler çizebiliriz. Bazılarımız için yazma eylemi coşkun bir hale gelebilir. Gazeteciler, yazarlar veya işi yazmakla bağlantılı olan kişiler için bu dönem, yeni bir şeyler ortaya çıkartmak bakımından biçilmiş kaftan… Seyahat etmek, gezmek, dolaşmak ve öğrenme odaklı yanlarımız öne çıkabilir. Örneğin, kültür turlarına katılımlar mümkün… Araç alım-satım işlemleri ve her tür ticari faaliyet bakımından ılımlı tesirlerde olacağımız da ayrı bir gerçek…

Hepimiz doğum haritalarımıza göre pastadan payımıza düşeni elbette alacağız. Ancak transitten en çok etki alacak burçlar: İkizler, Yay, Balık ve Başak burçları olacak.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.