Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

…Ve Mars Retro Bitiyor. ‘Dikkat! Merkür hala retroda…’

Uzun bir süredir İkizler burcu’nda hareket eden Mars, yine uzunca bir süredir retro hareketteydi. Ve nihayet 14 Ocak itibariyle Mars’ın geri hareketi sona eriyor. Oh çok şükür bir parça hızlanıyoruz dediğinizi duyar gibiyim. Evet kesinlikle icraat isteyen pek çok konuda artık adım atmak daha kolay olacak.Lakin Merkür 19 Ocak’a kadar retroda… Dolayısıyla 19 Ocak’a kadar yine de şartların pek akışkan olamayacağı gerçeğini de unutmamalıyız. İşin içine gölgeli zamanları da kattığımızda Ocak ayını iki ileri bir geri giden bir enerjide yaşayacağımız ortada… Aslında en büyük hızlanmaların Uranüs’ün de retrodan çıkışıyla olacağını belirtmeliyim. Bu da 24 Ocak’ta gerçekleşecek. Kısacası retro enerjilerinden arınmamız ve gerçek bir hızlanma 24 Ocak’tan sonra olacaktır. Bu süreçten sonra gökkubbede retro olan gezegen kalmamış olacağı için zamanı da çok hızlı akıyormuş gibi hissedebilir, küresel ya da bireysel meselelerin daha seri bir forma geçeceğini söyleyebiliriz. Ama bu hızlı akışlar Şubat’ta sansasyonel olaylarla hepimizi ciddi sarsabilir. Akabinde yaşanacak Satürn Balık ve Plüto Kova transitleriyle, hatta tutulmalarla bahar ayları bayağı hareketli ve ilginç olacak. Şimdiden kendinizi hazırlayın ve kemerleri sıkı bağlayın. Ne demişler teşbihte hata olmaz. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 12 Ocak 2023 - Perşembe

…Ve Mars Retro Bitiyor. ‘Dikkat! Merkür hala retroda…’

Uzun bir süredir İkizler burcu’nda hareket eden Mars, yine uzunca bir süredir retro hareketteydi. Ve nihayet 14 Ocak itibariyle Mars’ın geri hareketi sona eriyor. Oh çok şükür bir parça hızlanıyoruz dediğinizi duyar gibiyim. Evet kesinlikle icraat isteyen pek çok konuda artık adım atmak daha kolay olacak.Lakin Merkür 19 Ocak’a kadar retroda… Dolayısıyla 19 Ocak’a kadar yine de şartların pek akışkan olamayacağı gerçeğini de unutmamalıyız. İşin içine gölgeli zamanları da kattığımızda Ocak ayını iki ileri bir geri giden bir enerjide yaşayacağımız ortada… Aslında en büyük hızlanmaların Uranüs’ün de retrodan çıkışıyla olacağını belirtmeliyim. Bu da 24 Ocak’ta gerçekleşecek. Kısacası retro enerjilerinden arınmamız ve gerçek bir hızlanma 24 Ocak’tan sonra olacaktır. Bu süreçten sonra gökkubbede retro olan gezegen kalmamış olacağı için zamanı da çok hızlı akıyormuş gibi hissedebilir, küresel ya da bireysel meselelerin daha seri bir forma geçeceğini söyleyebiliriz. Ama bu hızlı akışlar Şubat’ta sansasyonel olaylarla hepimizi ciddi sarsabilir. Akabinde yaşanacak Satürn Balık ve Plüto Kova transitleriyle, hatta tutulmalarla bahar ayları bayağı hareketli ve ilginç olacak. Şimdiden kendinizi hazırlayın ve kemerleri sıkı bağlayın. Ne demişler teşbihte hata olmaz.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.