Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Temmuz ayının Astrolojik göstergelerini hiç sevmedim!

-Dikkat! 17-28 Temmuz arası her bakımdan çok kritik. . . -Farkında olup, sağduyuda kalalım. -Şartları zorlamamak önemli… *** 17 Temmuz 2023’te Yengeç burcunda kritik bir yeniay’ımız var. Etkisi birkaç gün önceden başlar. Bu yeniay’ın enerjisi ne yazık ki sorunlu etkiler veriyor. Zira Plüton’dan karşıt alan bir yeniay… Hatırlarsanız bahar aylarında Plüto bir süreliğine Kova burcunda takılmış, 11 Haziran’da ise Oğlak burcuna gerilemişti. Ve Plüto uzunca bir süre anaretiklerde Oğlak burcunda takılmaya devam edecek. Kadersel Ay düğümleri, 17 Temmuz’da son 1,5 yıllık Boğa/Akrep aksındaki yolculuğunu bitirip yeni bir döngüye geçecek. Önümüzdeki 1,5 yıl boyunca Koç/Terazi aksında takılacak olan Ay düğümleri 17 Temmuz itibariyle anaretiklerde olacak. Üstüne üstlük Venüs, 22 Temmuz’da Aslan burcunda Retro harekete başlamak üzere durağanlaşacak. 20 Temmuz’da ise Mars ile Satürn arasında sert bir açı oluşacak. PEKİ TÜM BUNLARIN ANLAMI NEDİR? Aslında pek teknik detay vermeyi sevmem. Ama astrolojik anlamda verileri iyi anlamamız şart... Bu yazdıklarımı alt alta koyduğumda bana verdiği mesaj ne biliyor musunuz? Teşbihte hata olmaz; adeta elimizde kocaman bir atom bombası tutuyormuşuz gibi… Plüto’nik etkiler, anaretik frekans, gökkubbede oluşan t-kare açı kalıpları, Retro enerjisi, sertaçılar…Üzülerek belirtmeliyim ki orta/büyük ölçekli depremlere açık bir hale geliriz. Pek tabii ki diğer doğal afetlerin de yoğunlaşacağını belirtmeliyim. Ekonomik anlamda zorlanmaların zirve yapacağı bir süreç… Ölümcül olaylara yatkınlaşıp, büyük kayıplar verilebilir. Askeri temalar ve savaş atmosferi bağlamında küresel ve bölgesel manada sorunlu bir dönem olabilir. Sağlık koşulları özen isteyecektir. Tüm dünya ve Türkiye özelinde insanlığın biraz daha kasılacağı zor döngülere merhaba derken, sağduyuda kalmak önemli. Negatif öngörülerin minimumda gerçekleşmesi dileklerimle… Dip Not: Ağustos ayı da pek parlak durmuyor.
Ekleme Tarihi: 12 Temmuz 2023 - Çarşamba

Temmuz ayının Astrolojik göstergelerini hiç sevmedim!

-Dikkat! 17-28 Temmuz arası her bakımdan çok kritik. . .

-Farkında olup, sağduyuda kalalım.

-Şartları zorlamamak önemli…

***

17 Temmuz 2023’te Yengeç burcunda kritik bir yeniay’ımız var. Etkisi birkaç gün önceden başlar. Bu yeniay’ın enerjisi ne yazık ki sorunlu etkiler veriyor. Zira Plüton’dan karşıt alan bir yeniay… Hatırlarsanız bahar aylarında Plüto bir süreliğine Kova burcunda takılmış, 11 Haziran’da ise Oğlak burcuna gerilemişti. Ve Plüto uzunca bir süre anaretiklerde Oğlak burcunda takılmaya devam edecek. Kadersel Ay düğümleri, 17 Temmuz’da son 1,5 yıllık Boğa/Akrep aksındaki yolculuğunu bitirip yeni bir döngüye geçecek. Önümüzdeki 1,5 yıl boyunca Koç/Terazi aksında takılacak olan Ay düğümleri 17 Temmuz itibariyle anaretiklerde olacak. Üstüne üstlük Venüs, 22 Temmuz’da Aslan burcunda Retro harekete başlamak üzere durağanlaşacak. 20 Temmuz’da ise Mars ile Satürn arasında sert bir açı oluşacak.

PEKİ TÜM BUNLARIN ANLAMI NEDİR?

Aslında pek teknik detay vermeyi sevmem. Ama astrolojik anlamda verileri iyi anlamamız şart... Bu yazdıklarımı alt alta koyduğumda bana verdiği mesaj ne biliyor musunuz? Teşbihte hata olmaz; adeta elimizde kocaman bir atom bombası tutuyormuşuz gibi…

Plüto’nik etkiler, anaretik frekans, gökkubbede oluşan t-kare açı kalıpları, Retro enerjisi, sertaçılar…Üzülerek belirtmeliyim ki orta/büyük ölçekli depremlere açık bir hale geliriz. Pek tabii ki diğer doğal afetlerin de yoğunlaşacağını belirtmeliyim. Ekonomik anlamda zorlanmaların zirve yapacağı bir süreç… Ölümcül olaylara yatkınlaşıp, büyük kayıplar verilebilir. Askeri temalar ve savaş atmosferi bağlamında küresel ve bölgesel manada sorunlu bir dönem olabilir. Sağlık koşulları özen isteyecektir. Tüm dünya ve Türkiye özelinde insanlığın biraz daha kasılacağı zor döngülere merhaba derken, sağduyuda kalmak önemli. Negatif öngörülerin minimumda gerçekleşmesi dileklerimle…

Dip Not: Ağustos ayı da pek parlak durmuyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.