Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

TEMMUZ AYINA GİRİŞ KRİTİK ANTRE...

[simple-author-box] 2021 yılının Temmuz ayını karşılarken gök kubbede sert etkiler hakim… Adettendir biz yine de “Hoş geldin Temmuz “diyelim. 1 Temmuz 2021’de aksiyon gezegeni Mars, karmanın efendisi Satürn ile karşıt açıda… Bu frekans yapacağımız girişimlerde büyük engellerle karşılaşabileceğimizi işaret etmekte. Ayrıca zamanı kontrol altına almak zorlaşabilir. Başka bir açıdan sağlığımızı tehlikeye sokabilecek bir enerji… 4 Temmuz 2021’de ise Mars’ın Uranüsle olan karesi kesinleşiyor. Dolayısıyla ani gelişen ve bizi sarsabilecek olayların akışa dahil olma olasılığı artıyor. Global çapta askeri konularda akışkanlığın bozulabileceği, yangın ve patlamaların çoğalabileceği, doğal afetlerin sıkça görülebileceği ve her tür trafik kazasının yoğunlaşabileceği birkaç gün yaşayacağız. Zorlu sınavlar vermeye devam eden insanlık için “Ne zaman güzel günler gelecek?”dediğinizi duyar gibiyim. Bu bir döngü diye cevap vermek istiyorum. Elbette ki güzel günler gelecek. Fakat önce tüm bunların neden başımıza geldiğini ve bizim bu durumu nasıl yönettiğimizi hatta başımıza gelenlerden ders alıp almadığımızı sorgulamamız gerekiyor. İşte o farkındalık düzeyine eriştiğimizde evrenin sesini anlamak daha kolaylaşacaktır. “Ders alınmazsa her hata bir sonraki hatanın virüsü olur. ” Sadi Şirazi Temmuz ayına girişte burçları neler bekliyor? KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Aşk ve parada inişli çıkışlı durumlara karşı tedbirli olmalısınız. BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: İkili ilişkilerde, kariyerde ve ailevi konularda şok etkiler beklenebilir. İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Yakın veya uzak çevrenizle olan kontaklarda agresif etkiler devrede olabilir. YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Maddi konularda riskten uzak kalmanız gereken bir süreç… ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Bedeni fazla zorlamamalı; riskten uzak kalmalısınız. BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Uzaklardan şok edici haberler gelebilir. Sağlığa dikkat! TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Aşkta ve sosyal ilişkilerde bazı engeller gelişebilir. AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Özel ilişkilerde şok edici gelişmeler beklenebilir. YAY VE YÜKSELEN YAY: Seyahatlerde sağlık koşullarınıza dikkat etmelisiniz. OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Parasal konularda riskten uzak kalmalısınız. Sağlığa dikkat! KOVA VE YÜKSELEN KOVA: İkili ilişkilerde zorlanmalar ve bazı şok gelişmeler söz konusu olabilir. BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Hem ruhen hem de bedenen kendinize dikkat etmeniz gereken bir süreç… Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 30 Haziran 2021 - Çarşamba

TEMMUZ AYINA GİRİŞ KRİTİK ANTRE...

[simple-author-box]

2021 yılının Temmuz ayını karşılarken gök kubbede sert etkiler hakim… Adettendir biz yine de “Hoş geldin Temmuz “diyelim. 1 Temmuz 2021’de aksiyon gezegeni Mars, karmanın efendisi Satürn ile karşıt açıda… Bu frekans yapacağımız girişimlerde büyük engellerle karşılaşabileceğimizi işaret etmekte. Ayrıca zamanı kontrol altına almak zorlaşabilir. Başka bir açıdan sağlığımızı tehlikeye sokabilecek bir enerji…

4 Temmuz 2021’de ise Mars’ın Uranüsle olan karesi kesinleşiyor. Dolayısıyla ani gelişen ve bizi sarsabilecek olayların akışa dahil olma olasılığı artıyor.

Global çapta askeri konularda akışkanlığın bozulabileceği, yangın ve patlamaların çoğalabileceği, doğal afetlerin sıkça görülebileceği ve her tür trafik kazasının yoğunlaşabileceği birkaç gün yaşayacağız.

Zorlu sınavlar vermeye devam eden insanlık için “Ne zaman güzel günler gelecek?”dediğinizi duyar gibiyim. Bu bir döngü diye cevap vermek istiyorum. Elbette ki güzel günler gelecek. Fakat önce tüm bunların neden başımıza geldiğini ve bizim bu durumu nasıl yönettiğimizi hatta başımıza gelenlerden ders alıp almadığımızı sorgulamamız gerekiyor. İşte o farkındalık düzeyine eriştiğimizde evrenin sesini anlamak daha kolaylaşacaktır.

“Ders alınmazsa her hata bir sonraki hatanın virüsü olur. ”

Sadi Şirazi

Temmuz ayına girişte burçları neler bekliyor?

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Aşk ve parada inişli çıkışlı durumlara karşı tedbirli olmalısınız.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: İkili ilişkilerde, kariyerde ve ailevi konularda şok etkiler beklenebilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Yakın veya uzak çevrenizle olan kontaklarda agresif etkiler devrede olabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Maddi konularda riskten uzak kalmanız gereken bir süreç…

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Bedeni fazla zorlamamalı; riskten uzak kalmalısınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Uzaklardan şok edici haberler gelebilir. Sağlığa dikkat!

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Aşkta ve sosyal ilişkilerde bazı engeller gelişebilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Özel ilişkilerde şok edici gelişmeler beklenebilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY: Seyahatlerde sağlık koşullarınıza dikkat etmelisiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Parasal konularda riskten uzak kalmalısınız. Sağlığa dikkat!

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: İkili ilişkilerde zorlanmalar ve bazı şok gelişmeler söz konusu olabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Hem ruhen hem de bedenen kendinize dikkat etmeniz gereken bir süreç…

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.