Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

MERKÜR YAY BURCU’NDA Felsefi düşünceler artıyor

“Düşünüyorum. Öyleyse varım. ” DECARTES İletişim ve düşüncelerimizden sorumlu olan Merkür, pek de rahat etmediği bir sahada… 24 Kasım-13 Aralık 2021 tarihleri arasında devam edecek olan bu transit zihinlerimizde felsefi, dini ve ahlaki alanları adeta ateşliyor. Yani felsefi temalarda daha çok konuşup, daha çok tartışacağız. Olumlu manada keşfetme odaklı olacağımız bir süreç… Araştırmacı taraflarımızın tetiklendiği transit süresince en dikkat etmemiz gereken şey, aşırılıklar... Zira fanatik ve dayatmacı olup, dünya görüşlerimizi geniş kitlelere yayma isteğimiz artacak. Ön yargılı tutumların artış göstereceği bu dönemde kimseyle iddialaşmamaya dikkat etmeli, patavatsız konuşmalarla kendimizi zor durumlara sokmamalıyız. MERKÜR YAY TRANSİTİNİN BURÇLARA OLASI ETKİLERİ NELER? KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Sosyal mecralarda paylaşımlarınız hararetli olabilir.  BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Maddi alanlarda iletişim trafiği hareketli ve fanatik… İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Eş ya da partnerle iletişim dilinize dikkat etmelisiniz.  YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: İş arkadaşlarınızla olan kontaklar fanatikleşiyor.  ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Aşk hayatınızda yüksek sesli konuşmalar ve patavatsızlıklar artabilir.  BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Aile üyeleri ile olan sohbetler geçmiş odaklı… TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Felsefi tarafları olan bir eğitime başlamak için uygun bir dönem… AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Yeteneklerinizi keşfettiğiniz bir dönem… YAY VE YÜKSELEN YAY: Kendinizi çok iyi ifade edeceğiniz bir süreç… İletişimde şartlar lehinize… OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Bilinçaltı çalışmaları bakımından uygun bir dönem… KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Arkadaş sohbetleri artıyor. Fakat tartışmalardan uzak kalmalısınız.  BALIK VE YÜKSELEN BALIK: İş hayatınızda ideallerinizi yüksek mertebelere anlatma vakti… Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 25 Kasım 2021 - Perşembe

MERKÜR YAY BURCU’NDA Felsefi düşünceler artıyor

“Düşünüyorum. Öyleyse varım. ”

DECARTES

İletişim ve düşüncelerimizden sorumlu olan Merkür, pek de rahat etmediği bir sahada… 24 Kasım-13 Aralık 2021 tarihleri arasında devam edecek olan bu transit zihinlerimizde felsefi, dini ve ahlaki alanları adeta ateşliyor. Yani felsefi temalarda daha çok konuşup, daha çok tartışacağız. Olumlu manada keşfetme odaklı olacağımız bir süreç… Araştırmacı taraflarımızın tetiklendiği transit süresince en dikkat etmemiz gereken şey, aşırılıklar... Zira fanatik ve dayatmacı olup, dünya görüşlerimizi geniş kitlelere yayma isteğimiz artacak. Ön yargılı tutumların artış göstereceği bu dönemde kimseyle iddialaşmamaya dikkat etmeli, patavatsız konuşmalarla kendimizi zor durumlara sokmamalıyız. MERKÜR YAY TRANSİTİNİN BURÇLARA OLASI ETKİLERİ NELER? KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Sosyal mecralarda paylaşımlarınız hararetli olabilir.  BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Maddi alanlarda iletişim trafiği hareketli ve fanatik… İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Eş ya da partnerle iletişim dilinize dikkat etmelisiniz.  YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: İş arkadaşlarınızla olan kontaklar fanatikleşiyor.  ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Aşk hayatınızda yüksek sesli konuşmalar ve patavatsızlıklar artabilir.  BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Aile üyeleri ile olan sohbetler geçmiş odaklı… TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Felsefi tarafları olan bir eğitime başlamak için uygun bir dönem… AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Yeteneklerinizi keşfettiğiniz bir dönem… YAY VE YÜKSELEN YAY: Kendinizi çok iyi ifade edeceğiniz bir süreç… İletişimde şartlar lehinize… OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Bilinçaltı çalışmaları bakımından uygun bir dönem… KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Arkadaş sohbetleri artıyor. Fakat tartışmalardan uzak kalmalısınız.  BALIK VE YÜKSELEN BALIK: İş hayatınızda ideallerinizi yüksek mertebelere anlatma vakti… Mutlu günler diliyorum.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.