Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Merkür Balık Burcuna Geçiyor “Sezgisel Düşünceler ve Şifa”

3-19 Mart 2023 tarihleri arasında iletişim gezegeni Merkür, zodyakın şifa dağıtıcısı Balık burcu’nda… Astrolojik asalet olarak düşüş diye adlandırdığımız bu yerleşim ne yazık ki Merkür’yen temalarda çok harika bir enerji açığa çıkartmaz. Mitoloji’de “Tanrıların habercisi” olarak adlandırılan bu gezegen gerçekleri aramak ve anlamakla alakalıdır. Bu bakımdan Merkür, astroloji sembolizmasında bilinç, akıl ve düşüncelerimizden sorumludur. Balık burcu ise sembolik anlamda hayaller, duygular, sezgiler veya soyut alanlarla ilintilidir. Yani Balık, daha çok bilinçdışı mevzular ya da bilinçaltı ile bağlantılı bir burç diyebiliriz. Dolayısıyla transit süresince bilinç ve bilinçaltı kendi içinde çatışmalı... Olumlu manada -ki bence burası çok önemli- Balık burcunun şifacı özellikleri bilinç dünyamızda yankı yapmaya başlayacak. Bu da yaralarımızı sarmaya çalıştığımız malum süreç açısından gayet pozitif bir tesir… Sözlerimizle, düşüncelerimizle, aklımızla ve tüm gerçekliğimizle kolektif bilinçaltını şifalandırmaya yatkınlaşıyoruz. Transit döneminde dua frekansı çok etkin… İmajinasyon ve kuantum mekanizması adeta bir sihirbaz etkisi yaratabilir. Sezgisel düşünmeye başladığımız bu süreçte olumsuz manada bir parça sakar, dalgın ve unutkan olma ihtimalimiz var. Aman dikkat diyelim. Hatta beynimizde hayaller ve gerçekler iç içe geçeceğinden, illüzyon yaratan durumlara karşı da uyanık olunmalı. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 28 Şubat 2023 - Salı

Merkür Balık Burcuna Geçiyor “Sezgisel Düşünceler ve Şifa”

3-19 Mart 2023 tarihleri arasında iletişim gezegeni Merkür, zodyakın şifa dağıtıcısı Balık burcu’nda… Astrolojik asalet olarak düşüş diye adlandırdığımız bu yerleşim ne yazık ki Merkür’yen temalarda çok harika bir enerji açığa çıkartmaz.

Mitoloji’de “Tanrıların habercisi” olarak adlandırılan bu gezegen gerçekleri aramak ve anlamakla alakalıdır. Bu bakımdan Merkür, astroloji sembolizmasında bilinç, akıl ve düşüncelerimizden sorumludur. Balık burcu ise sembolik anlamda hayaller, duygular, sezgiler veya soyut alanlarla ilintilidir. Yani Balık, daha çok bilinçdışı mevzular ya da bilinçaltı ile bağlantılı bir burç diyebiliriz. Dolayısıyla transit süresince bilinç ve bilinçaltı kendi içinde çatışmalı...

Olumlu manada -ki bence burası çok önemli- Balık burcunun şifacı özellikleri bilinç dünyamızda yankı yapmaya başlayacak. Bu da yaralarımızı sarmaya çalıştığımız malum süreç açısından gayet pozitif bir tesir… Sözlerimizle, düşüncelerimizle, aklımızla ve tüm gerçekliğimizle kolektif bilinçaltını şifalandırmaya yatkınlaşıyoruz.

Transit döneminde dua frekansı çok etkin… İmajinasyon ve kuantum mekanizması adeta bir sihirbaz etkisi yaratabilir. Sezgisel düşünmeye başladığımız bu süreçte olumsuz manada bir parça sakar, dalgın ve unutkan olma ihtimalimiz var. Aman dikkat diyelim. Hatta beynimizde hayaller ve gerçekler iç içe geçeceğinden, illüzyon yaratan durumlara karşı da uyanık olunmalı.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.