Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

MARS-PLÜTON KARESİ: YÜKSEK GERİLİM…

Aksiyon gezegeni Mars ile dönüşüm gezegeni Plüton arasında gerçekleşecek olan bu karenin kesinleşme tarihi 2 Temmuz 2022… Fakat açının etkisi çoktan başladı. Koç ve Oğlak burcunun son derecelerine yakın bir kontak… Dolayısıyla açının negatif tesirleri daha da zorlayıcı… Astroloji’de bu iki gezegen arasında bir hiyerarşi vardır. Plüton Mars’ın bir üst oktavıdır. Her iki gezegen özünde bir malefiktir. Kare açılar zaten krizlerle çok bağlantılı… Özetle zor bir enerji akışı içindeyiz. Neler mi olabilir? Küresel düzlemde savaş ile bağlantılı temalar daha kritik bir zemine gelebilir. Ateş ile ilgili unsurlar daha harlanacakmış gibi… Burada kastettiğim, her tür ateş aslında… Yangın, patlama gibi temaların çoğalabileceği bir dönemden geçiyor olabiliriz. Pek tabii ki içimizdeki ateşin de körüklenmesi söz konusu… Mesela daha fazla öfke, kin, nefret, şiddet ve manipülasyon beklenebilir. Kısacası GERİLİYORUZ. Aman dikkat! Aynı gün kesinleşen Merkür-Neptün karesine de değinmek istiyorum. Zihinsel anlamda ciddi yön kayıpları, dalgınlıklar ve unutkanlıklar bu açının getirebilecekleri arasında… Hayal kırıklıkları ve zihnin çözülmesi yüksek olasılık… Buna bağlı olarak kanma ve kandırılmalara yatkınlaşabiliriz. Her iki kare açının enerjisini eğer istersek olumlu manada kullanabilme potansiyelimizin olabileceğini de unutmayınız. Neticede bizler bilinçli tarafları baskın olan varlıklarız. Bizi bitkiler ve hayvanlardan ayıran en temel özelliğimiz bu… Astroloji bu bağlamda bize farkındalık sağlayan bir ilim… Yani biz Astrologlar yaklaşan iyi veya kötü şeylerin ihtimaller dahilinde getirilerini anlatırken sizlere bir nevi yol haritası çizmeye çalışıyor ve sizleri uyarıyoruz. Astrolojik yazıları veya öngörüleri okurken hatta bireysel danışmanlık aldığınızda hep bu bakış açısında olmalısınız. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 30 Haziran 2022 - Perşembe

MARS-PLÜTON KARESİ: YÜKSEK GERİLİM…

Aksiyon gezegeni Mars ile dönüşüm gezegeni Plüton arasında gerçekleşecek olan bu karenin kesinleşme tarihi 2 Temmuz 2022… Fakat açının etkisi çoktan başladı. Koç ve Oğlak burcunun son derecelerine yakın bir kontak… Dolayısıyla açının negatif tesirleri daha da zorlayıcı… Astroloji’de bu iki gezegen arasında bir hiyerarşi vardır. Plüton Mars’ın bir üst oktavıdır. Her iki gezegen özünde bir malefiktir. Kare açılar zaten krizlerle çok bağlantılı… Özetle zor bir enerji akışı içindeyiz. Neler mi olabilir? Küresel düzlemde savaş ile bağlantılı temalar daha kritik bir zemine gelebilir. Ateş ile ilgili unsurlar daha harlanacakmış gibi… Burada kastettiğim, her tür ateş aslında… Yangın, patlama gibi temaların çoğalabileceği bir dönemden geçiyor olabiliriz. Pek tabii ki içimizdeki ateşin de körüklenmesi söz konusu… Mesela daha fazla öfke, kin, nefret, şiddet ve manipülasyon beklenebilir.

Kısacası GERİLİYORUZ. Aman dikkat!

Aynı gün kesinleşen Merkür-Neptün karesine de değinmek istiyorum. Zihinsel anlamda ciddi yön kayıpları, dalgınlıklar ve unutkanlıklar bu açının getirebilecekleri arasında… Hayal kırıklıkları ve zihnin çözülmesi yüksek olasılık… Buna bağlı olarak kanma ve kandırılmalara yatkınlaşabiliriz.

Her iki kare açının enerjisini eğer istersek olumlu manada kullanabilme potansiyelimizin olabileceğini de unutmayınız. Neticede bizler bilinçli tarafları baskın olan varlıklarız. Bizi bitkiler ve hayvanlardan ayıran en temel özelliğimiz bu… Astroloji bu bağlamda bize farkındalık sağlayan bir ilim… Yani biz Astrologlar yaklaşan iyi veya kötü şeylerin ihtimaller dahilinde getirilerini anlatırken sizlere bir nevi yol haritası çizmeye çalışıyor ve sizleri uyarıyoruz. Astrolojik yazıları veya öngörüleri okurken hatta bireysel danışmanlık aldığınızda hep bu bakış açısında olmalısınız.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.