Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Mars İkizler Burcu’nda: Fikirsel Aksiyonlar…

20 Ağustos 2022-25 Mart 2023 tarihleri arasında aksiyon gezegeni Mars,  İkizler burcu’nda… Nerdeyse yedi ay boyunca devam eden transitin hayatımıza getirileri neler olabilir? Normal şartlarda Mars bir burçta ortalama iki ay kadar kalır. Transitin yedi ay kadar sürecek olması 30 Ekim 2022’de Mars’ın retro harekete girecek olmasından kaynaklanıyor. (Mars retrosu 14 Ocak 2023’e kadar devam edecek.) Retro etkilerini zamanı gelince nasip olursa detaylıca aktaracağım. Fakat önden belirtmek gerekirse Mars retro dönemleri oldukça stresli dönemlerdir. Transit döneminde yani genel olarak yedi ay boyunca eylemlerimizi daha çok beyin gücümüzü kullanarak yapacağız. Vücuden efor sarfetmek yerine fikirlerimizle aksiyona geçeceğiz. Düşünsel manada daha cesaretli ve atak olacağız. Mesela söz düellolarımız artabilir, iletişim trafiğimiz hareketlenebilir. Lafla peynir gemisi yürümez dediğinizi duyar gibiyim. Evet aslında bu bakımdan gölge tesirler altındayız. Zira motivasyonumuz hava elementinde bir burca geçtiğinden, kafamızdan geçirdiğimiz birçok şey havada asılı kalabilir. Pek tabii ki İkizler burcu değişken nitelikte bir burç… Bu bakımdan fikir dünyamız oldukça değişken ve kararsızlıklar içinde olacaktır. Maymun iştahlı yaklaşımlar içine girmek olası… Örneğin bugün kafamızdan geçeni icraata sokup, yarın bu yaptığımızdan kolayca sıkılabiliriz. Dolayısıyla girişimlerimizde istikrarı sağlamak oldukça zor gibi duruyor. Olumlu manada öğrenme güdümüz artacaktır. Entelektüel yaklaşımlar önem kazanabilir. Hızlı ve kıvrak davranabilir, aklımızı daha çok kullanabiliriz. Yazarlık, gazetecilik, ticaret, eğitim gibi meslek alanları; reklam, medya, ulaşım/lojistik ve turizm gibi sektörler güzel etkiler altına gireceklerdir. Bilhassa el ile beyin gücünü birleştirerek iş yapanlar açısından transit süreci oldukça değerli… Unutmadan, Mars İkizler burcundayken bilgi hırsızlığı, kurnazlık veya hilebazlık gibi negatif enerjiler çoğalacaktır. Bu bakımdan transit süresince (bilhassa Mars’ın retro zamanlarında…) bu tip durumlara karşı tedbirli olmakta fayda görüyorum. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 15 Ağustos 2022 - Pazartesi

Mars İkizler Burcu’nda: Fikirsel Aksiyonlar…

20 Ağustos 2022-25 Mart 2023 tarihleri arasında aksiyon gezegeni Mars,  İkizler burcu’nda… Nerdeyse yedi ay boyunca devam eden transitin hayatımıza getirileri neler olabilir? Normal şartlarda Mars bir burçta ortalama iki ay kadar kalır. Transitin yedi ay kadar sürecek olması 30 Ekim 2022’de Mars’ın retro harekete girecek olmasından kaynaklanıyor. (Mars retrosu 14 Ocak 2023’e kadar devam edecek.) Retro etkilerini zamanı gelince nasip olursa detaylıca aktaracağım. Fakat önden belirtmek gerekirse Mars retro dönemleri oldukça stresli dönemlerdir.

Transit döneminde yani genel olarak yedi ay boyunca eylemlerimizi daha çok beyin gücümüzü kullanarak yapacağız. Vücuden efor sarfetmek yerine fikirlerimizle aksiyona geçeceğiz. Düşünsel manada daha cesaretli ve atak olacağız. Mesela söz düellolarımız artabilir, iletişim trafiğimiz hareketlenebilir. Lafla peynir gemisi yürümez dediğinizi duyar gibiyim. Evet aslında bu bakımdan gölge tesirler altındayız. Zira motivasyonumuz hava elementinde bir burca geçtiğinden, kafamızdan geçirdiğimiz birçok şey havada asılı kalabilir. Pek tabii ki İkizler burcu değişken nitelikte bir burç… Bu bakımdan fikir dünyamız oldukça değişken ve kararsızlıklar içinde olacaktır. Maymun iştahlı yaklaşımlar içine girmek olası… Örneğin bugün kafamızdan geçeni icraata sokup, yarın bu yaptığımızdan kolayca sıkılabiliriz. Dolayısıyla girişimlerimizde istikrarı sağlamak oldukça zor gibi duruyor. Olumlu manada öğrenme güdümüz artacaktır. Entelektüel yaklaşımlar önem kazanabilir. Hızlı ve kıvrak davranabilir, aklımızı daha çok kullanabiliriz. Yazarlık, gazetecilik, ticaret, eğitim gibi meslek alanları; reklam, medya, ulaşım/lojistik ve turizm gibi sektörler güzel etkiler altına gireceklerdir. Bilhassa el ile beyin gücünü birleştirerek iş yapanlar açısından transit süreci oldukça değerli… Unutmadan, Mars İkizler burcundayken bilgi hırsızlığı, kurnazlık veya hilebazlık gibi negatif enerjiler çoğalacaktır. Bu bakımdan transit süresince (bilhassa Mars’ın retro zamanlarında…) bu tip durumlara karşı tedbirli olmakta fayda görüyorum.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.